Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

БСП регистририра листата си в област Добрич с водач Мая Димитрова

Листата на „БСП за България“ с водач Мая Димитрова – председател на Общинския съвет на БСП в Добрич и депутат в 45-ото Народно събрание беше регистрирана днес в Районната избирателна комисия. Тя беше внесена от председателя на Областния съвет на БСП Румен Мунтянов.   

„Очакваме по-добри резултати от предходните избори. По-точно е кажа, че вярвам, че ще имаме по-добър резултат като избиратели, които ще ни  подкрепят, което за мен е ясна заявка и  за втори мандат” - заяви Румен Мунтянов. Спороед него, БСП се чувства мобилизирана и отговорна с местен водач на листата.
По думите на Боян Саркизов, който е под номер 6 в листата, областната структура на столетницата успя да се пребори за това водач на листата да бъде човек от Добрич. „Но това е отговорност, защото ни поставиха условие да спечелим колкото е възможно повече гласове не само в Добрич, но и в цялата област, в сравнение с изборите от 4 април“, каза Саркизов.

И добави: „Предстои ни много и тежка работа, тъй като има конкуренция”- каза Боян Саркизов, който е под номер шест в листата.“

c