Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Михаил Михов отново ще е водач на листата на Глас народен - Добрич

За трети път тази година ПП Глас народен се регистрира за участие в предсрочните парламентарни избори на 14.11.2021 година, местната структура е готова с листата си за област Добрич.

На редовното си заседание, ПП Глас народен - Добрич взе решение листата да бъде в същата си конфигурация, както на предходните. За последните три месеца нищо не се е променило за да се налага и промяна в листите на ПП Глас народен, заяви общинският председател – Ангел Ангелов.

Още от създаването си (като първа Бг интернет партия) отворихме листите си за всеки, който иска да се включи. На предстоящите избори, Ние отново ще се явим самостоятелно с ясното съзнание, че борбата за политическа образованост, осъзната активност и разбиване на установената политическа схема, а не само смяна на играчите... е бавен и труден процес. Затова и продължаваме. Докато населението не се превърне в народ. ПП Глас народен продължаваме борбата с онези които пречат на България да се развива и задоволяват собствените си интереси посредством власт. Политическата образованост на всеки българин трябва да бъде на ниво даващо възможност сам да взема решение за бъдещето си. Сам да решава кой да го управлява. Затова, Ние работим в посока за насърчаване на негласуващите към поемане на нещата в свои ръце, които от своя страна да спомогнат за по-добро бъдеще на своите близки и приятели, на България – допълни Михаил Михов.

Въпреки оспорваната битка която предстои, ПП "Глас народен" Добрич ще се бори достойно и честно срещу големите. Ние продължаваме да следваме убежденията си и няма да предадем нашите избиратели.

Кандидатите за народни представители в 8-МИР Добрич са:

Михаил Михов – Мениджър в международна компания

Николай Диков - Мениджър хотелиерство и ресторантьорство

Десислава Иванова - Организатор логистика

Марин Маринов – Търговия и строителство

Ивелин Найденов - Мениджър продажби

инж. Зорница Пейкова - Счетоводител

Ангел Ангелов – Преподавател по икономически дисциплини, общински съветник гр. Добрич

Тъй като този път изборите ще са 2 в 1, ПП Глас народен ще участие и в президентската надпревара. Кандидатите за президент и вицепрезидент са ясни, но ще бъдат регистрирани в последният момент.

c