Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 11 октомври - Голяма промяна за едни, пропуснат шанс за други

Овен

През тази седмица събитията ще насочат вниманието ви към взаимоотношенията – най-вече към интимните в личен план и към партньорските – в делови. Това означава, че преживяванията ви ще зависят до голяма степен от това доколко хармонични са важните връзки в живота ви и до каква степен сте готови да правите компромиси в името на мира и спокойствието. Приемете го като нов шанс.

При някои е възможно значима за вас връзка да претърпи сериозна промяна или да настъпи обрат в поведението ви към партньора/партньорката. Тъй като има риск от катаклизми и по-бурни реакции – особено към края на периода – бъдете внимателни как изразявате чувствата си. Ако имате усещането, че човекът до вас ви ограничава, или смятате, че не постъпва правилно, опитайте се да обясните това, вместо да избухвате.

Важното е през тази седмица да говорите открито за проблемите – диалогът може да ви отвори много врати през следващите дни, особено в понеделник и вторник. Що се отнася до работата, ако през тези седеем дни нямате много енергия или просто ви се мързелува, не се притеснявайте – просто периодът е по-подходящ за спокойни занимания и за творчески дейности.

Телец

През тази седмица събитията ще ви подтикнат да говорите за онова, което чувствате и мислите. Освен това ще искате да споделяте плановете си с други хора. Ще го правите дори тези от вас, които по принцип сте по-затворени или прикрити.

Дали тази нужда от искрено споделяне ще ви направи по-близки с околните или напротив – ще отблъснете някого, е трудно да се каже, тъй като всичко ще зависи от това доколко деликатни сте и до каква степен хората около вас са склонни да ви чуят. И все пак, дори истината да не се хареса на някого, да си мълчите едва ли е удачен вариант, тъй като ще се измъчвате.

В служебно отношение седмицата ще е добра за вас – ще се откриват повече възможности да изявите себе си, както и ще имате приятни срещи и неформални разговори с колеги и делови партньори. През почивните дни отделете повече време за любими хора и любими занимания – това ще ви зареди с положителна енергия.

Близнаци

През тази седмица повечето от вас ще бъдете в добро настроение. Малко вероятно е да ви налегнат мрачни мисли – напротив, ще сте положително настроени към всичко случващо се и благоразположени към хората около себе си. Най-добрата новина за вас е, че през следващите дни вероятно ще взимате лесно решения и те ще бъдат правилните.

Интуицията ви ще е силна и ще може да се доверявате повече на усещанията си. Понеделник и вторник са чудесни дни за вас – не ги прекарвайте в бездействие, а насрочете важните дела, срещи и разговори за тогава. Умението ви да общувате ще се прояви особено силно и ще плувате в свои води.

Периодът е чудесен за запознанства – включително и в романтичен аспект, а също и за пътувания – преживяванията ви ще бъдат приятни. Към средата на седмицата думите ще са вашето силно оръжие, така че внимавайте как ги използвате – ако сте твърде директни или груби, има риск да нараните някого.

Рак

През тази седмица семейните и обвързаните представители на знака ще трябва да бъдете по-внимателни – има вероятност човекът до вас да ви ядоса и вие да отвърнете на удара с някоя по-груба дума или обвинение. За да не се стига до сериозни конфликти, опитайте се да не реагирате първосигнално на всичко, което ви казват. Освен това гледайте да не приемате навътре думите и постъпките на партньора/партньорката си.

При необвързаните периодът ще премине по-леко, но това не означава, че сте застраховани срещу появата на дрязги – може някой в обкръжението ви, например шеф или колега, да ви предизвика по някакъв начин. Който и да е дразнителят ви, няма никакъв смисъл да се сърдите или да се цупите.

Преодолейте себе си и се опитайте да разрешите проблема в разговор – точно сега звездните влияния ще ви дадат шанс да го направите. В професионално отношение периодът е добър за вас, стига обаче да сте по-амбициозни и да преследвате целите си. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани.

Лъв

През тази седмица по-добре насрочете изпълнението на по-важните дела за първите два дни – по-нататък през седмицата или няма да успеете да се съсредоточите както ви се иска, или ще се изнервяте по-лесно и това ще повлияе на работата ви. Понеделник и вторник са много благоприятни за пътуване, за срещи и разговори.

Тези дни са много подходящи за делови преговори, за установяване на нови контакти и за сключване на договори – няма да срещате пречки. Ако се появи някакъв проблем, той би могло да е породен от нежеланието ви да си сътрудничите с хората и това може да ви саботира. През тази седмица ще е във ваша полза, ако търсите общ език както с хората, с които работите, така и с тези, с които живеете – приемете ли, че единственно вие сте непременно прави, трудно ще постигнете хармония.

В края на седмицата ще ви е трудно да владеете силните си емоции, но може би ще е добре да го правите, тъй като експлозивното им изразяване може да ви вкара в някоя сложна ситуация, от която после трудно ще излезете.

Дева

Първите дни на седмицата ще бъдат по-подходящи за работа, бизнес и осъществяване на идеите – към края на седмицата обстановката като цяло ще се напрегне и ще бъде по-трудно да се съсредоточите. Понеделник и вторник са добри дни за работа – ще успеете да се организирате, умът ви ще бъде бистър и ще ви хрумват добри идеи.

Колкото по-оригинални сте в това, което правите толкова по-добре. Освен това ще имате възможност да довършите някои дела, чието изпълнение сте отлагали или просто условията досега не са били подходящи за това. Към средата на седмицата склонността ви да помагате на хората ще се прояви особено силно – ще сте много състрадателни и отзивчиви.

Що се отнася до взаимоотношенията с близките, през тази седмица по-трудно ще проявявате търпимост към онези, които постъпват несправедливо спрямо вас или се опитват да ви се налагат. Любовните отношения ще бъдат хармонични и ще се радвате на внимание.

Везни

Тази седмица ще започне добре за вас – ще имате приятни изживявания в личен план, а в работата всичко ще върви нормално. Общуването с хората около вас ще бъде особено ефективно, така че колкото повече срещи и разговори провеждате, толкова по-добре. Някои от вас може да научите и добри новини, свързани с откриваща се интересна нова възможност да разширите кръгозора си – например за пътуване, за обучение или за развитие в професионалната област.

За съжаление безоблачните дни няма да продължат през целия период, тъй като след средата на седмицата по-трудно ще постигате хармония във взаимоотношенията си. Тъй като вие сте известни със своята благоразположеност към околните, ако се стигне до конфронтация, това по всяка вероятност ще значи, че някой е прекалил и търпението ви се е изчерпало.

В някои драстични случаи може да се стигне дори до разрив – например да сложите край на делово партньорство, което вече не ви устройва. Ще бъдете особено чувствителни към всякакви прояви на несправедливо отношение и нищо чудно да покажете страна от характера си, която хората не са свикнали да виждат.

Скорпион

През тази седмица ще бъдете в синхрон със звездните влияния, аконай-общо казано обичате себе си и удовлетворявате своите лични потребности и желания. Потребността ви да срещате любов и внимание ще бъде силна и много от вас ще ги получите. Дори да нямате човек до себе си обаче, не се отдавайте на самосъжаление.

Намерете начин да си доставяте повече удоволствие – и на тялото, и на душата си, и ще се почувствате по-добре. Отделяйте повече време за любими заниманияКолкото повече наслада си доставяте, толкова по-добре. През тази седмица ще се стремите към хармония и има шанс да постигнете разбирателство с околните.

Като цяло периодът е чудесен за любовни преживявания, особено за нова любов. При обвързаните ситуацията е по-сложна и всичко зависи от това дали човекът до вас проявява нужното внимание към вас – ако не го прави, към средата на седмицата съществува голяма вероятност помежду ви да възникне напрежение.

Стрелец

През следващите дни ще ви носи пари и успехи способността да общувате и да промотирате себе си и това, което създавате. Контактите ви – лични и делови, също ще работят във ваша полза, така че, каквито и цели да сте си поставили, търсете подходящите сътрудници и работете в екип с тях.

Ако получите предложение да се присъедините към организация, обмислете го – може да се окаже доходоносно или да ви позволи да се развиете в някакво ново направление. В четвъртък и петък се старайте да не губите здравия си разум и бъдете малко по-практични в действията си – има риск да полетите твърде нависоко и да храните твърде големи очаквания, които може да не реализирате.

Що се отнася до взаимоотношенията с най-близките, внимавайте с проявите на искреност – хубаво е да сте честни с тях, но има вероятност да не подберете правилните думи. Ако сте прекалено директни, нищо чудно да засегнете някого.

Козирог

През тази седмица звездите ви дават чудесния шанс да постигате това, което искате. Но не бива да правите това чрез сила, а като действате по-меко и дипломатично – като общувате и проявявате разбиране. И все пак имайте предвид, че няма да е съвсем лесно да направите това, тъй като и през следващите дни е вероятно да попадате в напрегнати ситуации, в които хората около вас ще ви предизвикват да реагирате по-бурно.

Освен това ще ви е много трудно да се сдържате, както може би сте го правили в други периоди – дори да не избухнете, емоциите ще бъдат изписани на лицето ви. Ако дразнителят е близък човек или някой, с когото работите всекидневно, от ваша полза ще е да овладявате гнева си и не бързате да се конфронтирате, само защото другият човек е решил да изрази онова, което мисли или чувства.

В по-общ план, ако през следващите дни сте претоваренитова вероятно е знак, че трябва да направите някаква промяна, така че да балансирате личния и професионалния си живот.

Водолей

Тази седмица ще е доста приятна и успешна за вас – нещата ще се случват сравнително безпроблемно и без кой знае какви драми, поне що се отнася до вас самите. Дори да се наложи да направите някаква промяна или да проведете по-труден разговор, точно сега бихте могли да го сторите лесно – вътрешно ще сте убедени, че сте на прав път и това ще ви изпълва с увереност.

Хубавото е, че погледът ви ще бъде отправен изцяло към бъдещето, а и нагласата ви ще е позитивна – това ще ви помага да се освобождавате от старото в името на новото. Дните от понеделник до сряда са много благоприятни за вас – ще бъдете приятелски настроени към хората, с които работите, ще търсите общ език с тях.

В работата интуицията ще ви помага да взимате адекватни решения и да изберете правилните сътрудници. През почивните дни има вероятност да не сте на едно мнение с човек от най-близкото си обкръжение, но това едва ли ще ви притесни – ще излезете дипломатично от ситуацията. Седмицата е много благоприятна за пътуване или за планиране на почивка.

Риби

През тази седмица вниманието ви ще бъде заето с практични въпроси, на които – искате или не – ще трябва да обърнете внимание. Какъвто и проблем да стои на дневен ред, вероятно ще изпитвате известно безпокойство. Опитайте се да мислите практично, въведете ред и си изяснете максимално ситуацията.

Ако трябва да взимате някакви по-важни решения, направете го до сряда, тъй като в този период ще сте по-разумни и притесненията няма да ви влияят толкова. Освен това ще получавате вярна информация, а и интуицията ви ще е силна и ще ви води в правилната посока. В четвъртък и петък ще бъдете по-податливи на заблуди – мисълта ви ще се рее и нищо чудно да повярвате на нещо, което не е истина.

През почивните дни моментът е много подходящ да обърнете по-голямо внимание на себе си – да довършите нещо, в което сте вложили енергия, да поразсъждавате на спокойствие или просто да се поглезите. Не жертвайте себе си заради другите, защото няма да ви останат сили.

Източник: Edna.bg

c