Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

ТПП-Добрич води 10 производители на био продукти на изложение в Армения

В рамките на проект „Match&Grow“, финансиран от инициативата EU4Business на Европейския съюз и управлявана от EUROCHAMBRES с партньори Търговско-промишлена палата - Добрич и Фондация "Център за подкрепа на инвестициите" – Ереван 10 производители на био/органични продукти от България ще участват в  B2B срещи „Match&Grow“  по време на  XIX международно специализирано изложение ARMPROD EXPO 2021. То ще се проведе в Ереван, Армения от 14 до 17 октомври 2021 г.

Изложението се е утвърдило като изключително важно за развитието на хранителната индустрия в Армения. Българската делегация ще има свой щанд.

Предвидени са и посещения на фирми – производители, търговци на едро и дребно.

10 производители на био продукти от Армения на делово посещение в Добрич

Фермерите от Добрич са производители на ябълки, круши, сливи, арония, череши, салвия, слънчоглед, пшенично брашно, пшеничен грис, царевично брашно, бял боб, брашно от бял боб, орехи, соленки, претцели, мед, какаови кремове, мляко на прах, сурови и печени ядки и семена, растителни мазнини, тахани и др.

Целта на пътуването е установяване на преки бизнес контакти между български и арменски биопроизводители, търговци, заинтересовани страни, с цел разширяване на пазарите, насърчаване на търговията и бизнес сътрудничеството, укрепване  капацитета за интернационализация и иновации на МСП от сектора.

EU4Business: Connecting Companies се управлява от EUROCHAMBRES и се финансира от инициативата EU4Business на Европейския съюз.

c