Здраве Общество Политика Развлечение

Награждават 25 късметлии в първата правителствена игра за Ковид ваксинирани у нас

На 8 октомври от 08.50 часа, в ефира на БНТ ще се проведе първият жребий за един от обещаните 102 смарт часовника в първата у нас правителствена игра за ваксинирани.

От здравното министерство обявиха, че ще бъдат изтеглени първите 25 печеливши сред избралите да се ваксинират в периода от 30 септември до момента. Пълните условия за участие в поощрителната игра с предметни награди, организирана от Министерството на здравеопазването, са публикувани на www.coronavirus.bg.

В играта могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19, без значение дали имунизационният цикъл е завършен. Регистрацията за участие → ТУК

Печелившите участници ще бъдат обявени на интернет страницата www.coronavirus.bg, на официалната страница на Министерството на здравеопазването и на фейсбук страницата на МЗ.  Печелившият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл: ncpha_igracovid19_mz@ncpha.government.bg. Ако печелившият не отговори до 2 дни, той губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип.

Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично, в 14-дневен срок от потвърждението, че желае да получи наградата.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *