Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Кои са твоите будители днес, пита в онлайн конкурс библиотеката в Добрич

По повод Деня на народните будители Регионална библиотека „Дора Габе” ни кани да се включим в онлайн конкурс на тема „Кои са твоите будители днес?” Да  изразим мнението си за това, има ли ги и днес будителите, те тук сред нас ли са. Да споделим кои са нашите носители на промяната, които с действията си запалват сърцата и раздвижват обществото в името на по-доброто бъдеще.

За да участвате в конкурса трябва да харесате страницата на библиотеката https://www.facebook.com/libdobrich и да споделите своето мнение до 9 часа на 27 октомври като кратък коментар под тази публикация, а аудиторията ще го оцени с харесвания. Събралите най-много харесвания ще получат ваучери за книги на стойност:

  • I място – 50 лв.
  • II място – 30 лв.
  • III място – 20 лв.

Един участник може да спечели само една награда.

Конкурсът е без ограничения на възрастта. В него не се допуска участие от фалшиви профили. Участници на възраст под 13 години, които нямат собствени профили във Фейсбук, могат да се включат от тези на родителите си, като под споделеното мнение запишат своите имена. В конкурса не се допускат коментари, съдържащи нецензурни или обидни думи и изрази. Организаторът ще премахва всякакво съдържание, генерирано от участниците, което смята за неподходящо, неуместно и несъвместимо с конкурса. Без предупреждение ще бъдат дисквалифицирани участници, които нарушават условията.

В първия ден след приключване на конкурса ще се определят тримата победители сред участниците, които са събрали най-много харесвания и са изпълнили условията. Имената им ще бъдат публикувани под поста в коментар на 28 октомври, ще получат и лично съобщение. Датата, часът и мястото на награждаването ще бъдат съобщени на Фейсбук страницата (https://www.facebook.com/libdobrich) и сайта на библиотеката  (https://www.libdobrich.bg).

c