Бизнес Каварна Култура Общество

Питат туристите за удовлетвореността и мнението им за община Каварна

Анкета за очакванията, удовлетвореността и мнението на туристите, провежда Община Каварна, съобщават от местната администрация. Целта е проучване на туристическия потенциал.

Анкетата е анонимна. Резултатите от изследването ще бъдат използвани при изготвяне на ситуационен анализ за развитието на туризма в oбщина Каварна.

В проучването туристите трябва да посочат каква е била целта на посещението им, какво настаняване са използвали, какво разстояние в километри са изминали, за да стигнат до Каварна. Очаква се да отговорят на въпроса какво са посетили, какво преживяване им е донесло удовлетворение. Сред посочените отговори са съхранена природа, селска среда, музеи, галерии, море, интересна архитектура, исторически места, панорамни гледки, културно събитие, фестивали r други.

Анкетата цели да се установи кои забележителности, атракции, прояви в община Каварна са посетили туристите. Те могат да посочат сред Природно-археологически резерват Калиакра, Археологически резерват Яйлата, Природен резерват Болата, Нос Чиракман, Мидена ферма Дълбока. Анкетираните могат да споделят дали са се оправдали предварителните им очаквания, както и да посочат какво ги е разочаровало.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *