Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

С висока скорост е летяло „Ауди“-то, предизвикало тежката катастрофа между Балчик и Каварна

С несъобразена скорост се е движил лекият автомобил „Ауди“, предизвикал тежката катастрофа с трима пострадали на пътя между Балчик и Каварна, съобщават от ОДМВР Добрич.

Както вече Про Нюз Добрич съобщи, пътният инцидент е станал на 2 октомври, около 12.30 часа между село Топола и голф игрището „Лайтхаус“.

Приятели се помляха по пътя Балчик-Каварна, единият бере душа в болницата

На място е установено, че лек автомобил „Ауди“, управляван от 35-годишен мъж, поради движение с несъобразена скорост, удря движещия се пред него автомобил от същата марка, управляван от 43-годишен мъж и пътник жена на 23-години, информират от полицията. Вследствие на удара, едната от колите спира движението си в крайпътна залесена растителност, а другата се удря в крайпътно дърво.

При инцидента са пострадали 43-годишният мъж, който е настанен в МБАЛ „Св. Анна“ в град Варна с множество фрактури и кръвоизливи, с опасност за живота. 23-годишната жена е настанена в МБАЛ Добрич с мозъчно сътресение и фрактури на ребра, без опасност за живота. 35-годишният мъж е с натъртвания, прегледан и освободен за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

Отмъщение на бивш е вероятната причина за катастрофата по пътя Балчик-Каварна

Любовна драма може да е вероятната причина за катастрофата, станала вчера по пътя между Балчик и Каварна – по тази версия работят разследващите, научи Про Нюз Добрич. Според нашите източници в единия автомобил „Ауди А6“ са пътували мъж и приятелката му. Във втория – „Ауди А8“, е бил бившият любим на момичето. Именно той блъснал предната кола, при което водачът изгубил контрол над управлението на автомобила и той се забил в дърво.

c