Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Михаела Филева гостува с концерт в Тервел

Михаела Филева - една от най-популярните на родната БГ сцена и обичана от младежката публика изпълнителка, ще изнесе концерт в Тервел. От местната администрация уточняват, че концертът се организира от Общината и е една от дейностите по проект “Интегрирани мерки за подобряване на достъпа до образование и социално-икономическа интеграция на уязвими групи в община Тервел“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, който ще се реализира до края на годината.

В Тервел, Михаела Филев пристига на 4 октомври, а началото на концерта ще е в 17.30 часа на голямата сцена на градския площад. Организацията на проявата ще е съобразена с разпорежданията на Министерството на здравеопазването за спазване на противоепидемичните мерки. За целта местата за публиката ще бъдат поставени на разстояние от 1,5 м, а мястото ще бъде ограничено с метални заграждения.

От Община Тервел отправят молба към всички да проявят отговорност - ако имат и най-малко съмнение за проява на симптоми на коронавирусна инфекция, нека не се изкушават да присъстват на концерта. Призивът към присъстващите е - да спазват необходимата дистанция.

снимка: Михаела Филева/ instagram

c