Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 1 октомври - Телец реализира плановете си, любовни срещи за Стрелец

Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Телец

Това е един неутрален ден, позволяващ да реализирате всички свои по-рано направени планове, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да опитвате своите сили на някакво съвършено ново поприще. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е отдавна изучено и е добре известно. Тази тенденция се отнася както за деловата, така и за личната сфера: съсредоточени сте върху запазването на вече съществуващи връзки, което позволява да подобрите контактите си с близък човек. Избягвайте дългосрочните инвестиции – интуицията може да Ви подведе.

Близнаци

Няма да успеете да довършите работите, които, макар и да са били важни, не са успели да Ви увлекат. Няма кого да обвинявате- Вие сами сте захвърлили започнатото насред път, с надеждата, че всичко някак „автоматично” ще приключи. За Ваше съжаление, това не е станало, и днес трябва да се постараете, за да приключите и да се справите със ситуацията. За щастие, Вие сте достатъчно дейни и енергични, за да вземете необходимите мерки.Не би било зле, да намерите съмишленик и помощник измежду близките си хора. Най-важното, което би трябвало той да направи днес е, да Ви изслуша. След това нещата ще се наредят, а Вие ще се почувствате доста по-добре.

Рак

Днес момента на появата на идеята до нейната реализация може силно да се съкрати. Това е за кратко и трябва да се използва момента. Дори и да използвате чужда идея, главното е, тя да бъде взаимствана отвътре, а не привнесена отвън. Нека останалите Ви завиждат за избора Ви на любим човек. Постарайте се да го покажете в най- добрата му светлина, но само не се престаравайте…

Лъв

За да научите нещо ново, ще е необходимо не малко време, и затова не трябва да проявявате нетърпение. Всеки път, когато научавате нещо ново, на практика се сблъсквате с нови препятствия. Това може да охлади Вашия плам, макар и да няма нищо необичайно в тази ситуация. Просто продължавайте да действате и да се учите. Много скоро всичко ще тръгне много по-лесно. Вървите напред със свое собствено темпо и не трябва да сравнявате своите успехи с това, колко бързо постигнат същото останалите. Концентрирайте се върху онова, което още предстои да направите.

Дева

Най-добрият Ви приятел днес ще се окаже и най-добър помощник при решаване на любовните проблеми. Той ще Ви посъветва, ще Ви изслуша и даже е напълно възможно по някакъв начин да се опита да покаже на обекта на Вашите въздишки чувствата Ви. Ако намирате последното за неуместно, най-добре ще бъде веднага да предупредите приятеля за това. За всеки случай…

Везни

Проявете творчески подход, използвайки днес достъпните Ви инструменти. Имате под ръка ресурс, от когото не се възползвате, макар че би трябвало да го направите. Възможно е още да не сте го разпознали, затова погледнете на днешния ден от друга гледна точка и вижте, какво ще се получи от това. Възможно е Вашето видение да се окаже замъглено от някакво чувство на вина, но щом разберете колко много можете да получите, то веднага ще се разсее. Просто трябва да се възползвате от новата възможност, веднага щом се появи…

Скорпион

Самият факт, че току-що сте позволи на някого да Ви поздрави публично, е вече голяма крачка за Вас. Наистина, имате пълното основание да се поглезите с една вечеря в ресторант или да направите за себе си някаква друга приятна дреболия. Но хайде да не забравяме, че получавате това поощрение по много уважителна причина. Напред! Не се отказвайте!

Стрелец

През целия ден ще бъдете привлечени от някаква тайнственост. От сутринта ще се стремите да не стават действията Ви публично достояние. Не че няма да имате желание да споделите с приятели, но няма да започнете да разгласявате идеите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска да скриете от страничните хора своите чувства, впечатления, симпатии и преживявания. Не е изключена тайна любовна среща, или участие във финансова афера.

Козирог

Отделете повече внимание на своя любим човек, защото иначе у него може да възникне усещането, че съвсем не Ви е нужен. И както е известно на всички, работата (каквото и да включва тя) не е вълк, за да глътне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани от време на време за дълги целувки.

Водолей

Днес може да подарите на своя любим човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом…
Риби

Дошло е време да се спуснете от небето на земята. Престанете да зацикляте на миналото. То е приключило и нищо повече няма да се върне. Затова се опитайте да спазвате дистанция с някого или нещо, което Ви причинява неприятности. Доверете се на съдбата си. Кой знае, къде ще Ви заведе? С каквото и да завърши това, все ще е по-добре, отколкото по цели дни просто да седите пред телевизора.

c