Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 29 септември - Телец пред финансов проблем, трудности за Близнаци

Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят начин значително да подобрят своето положение. Но парите не са всичко, за което трябва да помислите сега. Не по-малко внимание заслужават личните отношения: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални перспективи, тъй като днес ще имате реална възможност да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да направите кариера, вероятно ще намерите начин да отстраните това досадно препятствие.

Близнаци

Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Рак

Днес ще си дадете сметка, че колкото и сложно да се подреждат Вашите отношения с любимия Ви човек, без него ще Ви бъде много по-трудно. Затова се опитайте да положите всички усилия, за да поправите отношенията си с него, както и да изгладите всички възникнали недоразумения.

Лъв

Днес звездите ще създават благоприятни условия за всичко, което сте си планирали за деня. Реализация на идеите Ви и укрепване на Вашата репутация. На всички ще направите възможно най-доброто впечатление. Само че докато решавате блестящо своите задачи, убедете се, че не сте се възгордели прекалено от успехите си. И не забравяйте, че най-добрата тактика – това е вежливост и уважение към другите.

Дева

Съвместният труд днес няма да Ви сближи с нищо – само ще предизвика раздразнение. Така че ако в плановете Ви има задача, да се харесате на някого, по-добре е да предпочетете съвместния отдих. Това даже е и по- приятно…

Везни

Днес се постарайте да бъдете максимално честни с Вашия любим човек. Всеки опит да скриете нещо, ще се окаже сериозен проблем за бъдеще. Наистина, да се говори много не винаги е най-леко и приятно, но понякога лекотата и приятността не са главни критерии в избора на правилната линия на поведение.

Скорпион

Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия любим човек през този ден, че само Вашето пребиваване редом с него, независимо дали ще е морално или физически, ще може да му помогне поне малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.

Стрелец

Случва се да е много трудно да приемате ситуацията такава, каквато е. Дълбоко в душата Ви се заражда желание, всичко да бъде по друг начин. Но все пак не си заслужава напразно да хабите времето си, както и да се опитвате да накарате някой друг да промени своето мнение. Ако можете днес да надмогнете това желание, много по-бързо ще се почувствате по-свободни. Сега Вашата независимост е от особена важност, и ще бъде много добре, ако не я обременявате с емоционални драми. Наслаждавайте се на тази несъвършена ситуация. Това е подарък.

Козирог

Зелената светлина, топлите усмивки и свободния просторен път, днес , когато трябва да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че сякаш планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с онова, което трябва. В личния Ви живот също се откриват прекрасни перспективи. Движете се в комфортно за себе си темпо и се вслушвайте в сърцето си.

Водолей

Учете се от чуждите грешки, като при това се стремите да не допускате свои собствени. Този ден ще премине без неприятности и проблеми, ако бъдете сериозни, настойчиви, и наистина мъдри. Бъдете готови да прощавате на своите врагове, а също и на приятели, отказали Ви помощ във важен момент. Когато действате самостоятелно, ставате по-силни. За някои Водолеи този ден ще бъде свързан със зараждане на ново чувство – силно, противоречиво, мъчително, и едновременно с това – без отговор. Но пък влюбените представители на знака ще преживеят ден на относително спокойствие.

Риби

Днес Вашият любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макар и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

c