Бизнес Водещи новини - дясно Култура Общество

Дама от Добрич възхитена от обслужването на млада служителка в банка

Към редакцията на Про Нюз Добрич се обърна нашата читателка Ирена Баирова, която пожела да изкаже възхищението си от обслужването на млада служителка на Банка ДСК в Добрич. Тя разказа, че днес посетила банката, да за преведе пари по сметка. На входа я насочили към гише №16, където работела Веселина Петкова Димитрова.

Момичето беше усмихнато и лъчезарно, обслужи ме изключително професионално, сподели Баирова. Освен това й обяснило, че може да се възползва от услугата онлайн банкиране, показало й как да я активира на мобилния си телефон. Актуализира ми данните в банката, обясни ми какво трябва да знам за онлайн банкирането, разказа добричлийката.

Отдавна не съм виждала такова професионално и в същото време любезно отношение на служител към клиент, няма значение дали ще е банка или магазин за хранителни стоки например, посочи Баирова. „Имам предвид, че те би трябвало да са изморени, защото имат много клиенти”, обясни тя. Изрази радостта си, че има млади хора като Петкова, които са предпочели да останат и да се реализират в Добрич. И с които родителите им могат да се гордеят.

Снимката е илюстративна

Follow Me:

Related Posts

 1. А, била е на кеф, иначе се оглеждат, като гърмяни зайци, а хората си чакат, нищо, че са избягали от работа… Не им се работи и са с прекалено самочувствие. Една рожден ден имала и се разхожда с кутията, други се “туткат”. Един на друг се цакат, другият да покани някой с нимерче. Жалки и смешни!

 2. Диана says:

  Аз също мога да споделя възхищението си от друга млада дама в банка ДСК – Ива Петрова. Отидох в банката да си получа новата дебитна карта, а тя ми предложи още две много полезни за мен банкови услуги, дори се лиши от обедната си почивка. Благодаря Ви, Ива!

 3. Диана says:

  Аз също мога да споделя възхищението си от друга млада дама в банка ДСК – Ива Петрова. Отидох в банката да си получа новата дебитна карта, а тя ми предложи още две много полезни за мен банкови услуги. Благодаря Ви, Ива!

 4. Гражданин says:

  Хахаха, голяма новина, няма що!!
  Яката реклама на банка дск..

  Аз никога не съм срещал невъзпитан банкер, винаги са максимално услужливи и спокойно обясняват.
  Тая жени а да не би за сефте да влиза в банка??

  Да почна ли и аз да ги хваля от моята банка ОББ след всяко посещение, ще ги публикувате ли бе? 😂 Айде и аз малко реклама да вкарам.

  Ама големи сте шегаджии бе.. 😁

 5. Владимир says:

  Винаги добро обслужване и отношение от служителката спомената в статията!
  Щом се стига и до публичност, най вероятно заслужава повишение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *