Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 25 септември - Риби са заслепени от ревност, Овен моли за помощ

Овен

Oбикновено никого не молите за помощ, и също така Ви е доста трудно да я приемете. Ако се наложи , след това сами на себе си ще трябва да обяснявате , защо не сте се справили сами, макар че сте нагледен пример за отговорност и надареност. Само че не е зле да осъзнаете, че не сте всесилни, а и в крайна сметка известна доза покорност от време на време няма да Ви навреди. Ваш ред ли е?… Възможно.

Телец

Денят е подходящ за построяване на планове за бъдещето. Днес у Вас ще се появят нови идеи , свързани с целите Ви и за това ще Ви помогне любимия човек. В своите решения и постъпки ще бъдете оптимисти и ще се надявате на най- добри резултати. Времето е благоприятно за срещи, в това число и романтични, за конференции и презентации. В деловата сфера са възможни недомлъвки с началството.

Близнаци

За Вас денят ще се окаже много успешен и лек. Днес може да разчитате на своите подчинени, както и на доброволните си помощници. И едните и другите ще направят всичко възможно, за да Ви избавят от грижи и ангажименти. Вие само трябва да се разпореждате и на време да вдъхновявате своята малка армия за подвизи. Днес ще бъдете изключително романтични и без усилие ще привличате хората, нетърпеливи да скъсат оковите на ежедневието. За начало на сериозни отношения този ден не е най-подходящ, но ярките впечатления са Ви гарантирани.

Рак

Неуспехите през този ден може да се обяснят с недостатъчния професионализъм, неграмотното планиране , прибързаното определяне на най-важните цели , а най вече с неразбирането на истинските граници, в които може да бъде реализирана Вашата свобода. Не са изключени конфликти с родителите, партньорите и началството. Ако сте типичен Рак, въздържайте се от незадължителни нови начинания както в деловата сфера, така и в частния живот. Отделете допълнително внимание на своето здраве. Рискувайте само в границите, в които се чувствате свободно и уверено, и за където притежавате нужния опит.

Лъв

Успех в работата си постигате благодарение на своевременната намеса и помощ от страна на колегите. Няма съмнение, че и самостоятелно бихте постигнали много, но получената подкрепа съществено увеличава Вашите възможности. Денят е не лош за сключване на сделки за покупко-продажба, или начало на сътрудничество с нови партньори. Бизнес-преценките Ви са много верни. В личния Ви живот също е много силно влиянието на позитивните тенденции. Успешно може да реализирате много свои отдавнашни замисли, а и да постигнете реализация на много свои съкровени желания. Навреме проявена инициатива ще направи възможни много приятни запознанства.

Дева

Ако действате решително и бързо, може не само да постигнете успехи, а и да оставите конкурентите си много назад , спасявайки се така от опасността да Ви дишат във врата. Важно Ваше преимущество ще бъде умението Ви да се договаряте точно с тези, които трябва, като при това не проявявате прекомерна отстъпчивост, а и запазвате чувството си за собствено достойнство. Предстои Ви и едно сериозно изпитание – може да се срещнете с човек, който преди време е карал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите чувства могат да се възобновят?….

Везни

Постарайте се днес да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за осъществяване на личните Ви планове. В семейните отношения може да правите всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави грешки. Планирайте съвместен отдих, защото отдавна е трябвало да направите това. Внимателно проверете състоянието на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за ползване на кредит. Препоръката на звездите е, въобще да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има вероятност да получите скъп подарък.

Скорпион

През този ден на Вашия любим човек ще се наложи да Ви лекува от душевни рани с помощта на любовния еликсир и хапчета от вицове. Такова въздействие много бързо и ефикасно ще Ви помогне, а ако това не се случи, ще се наложи да прибегнете към крайна мярка – лечение с усамотяване.

Стрелец

Днес звездите Ви препоръчват, да преосмислите всичко, което се е случило между Вас и Вашия любим човек през последните дни. Ако не виждате никакви промени, има два варианта: или сте слепи, или нещата трябва коренно да се променят.

Козирог

Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

Водолей

Не трябва да се обиждате днес на своята половинка, дори и да прави съвсем неприемливи неща. Целта му ще е да Ви достави удоволствие, да Ви направи щастливи и да Ви накара да се усмихнете. Дайте си сметка, че в основата на негативното му поведение, са наистина добри намерения.

Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

c