Образование

Оборудване за логопедични кабинети получават десет детски градини в Добрич

Десет детски градини на територията на град Добрич ще получат дарение от фармацевтичната компания „Servier“. Дарението включва логопедични бюра, огледала и шкафове, детски масички за игра, които ще бъдат монтирани от служителите в Българския офис на компанията, информират от общинската администрация.

Част от дарението са и детски килимчета, комплекти за речеви упражнения, помагала за орална моторика, орални тренажори и манипулативни дъски. Освен оборудване на логопедичните кабинети, те ще бъдат боядисани и освежени от служителите в българския офис на “Servier” . Също така ще бъдат боядисани и освежени външни съоръжения за игра и коридори в детските градини. 

Фармацевтична компания Servier е независима международна група, управлявана от фондация с централа във Франция и представителства в 150 държави. Servier стъпва на българския пазар преди 27 години и към днешна дата е водеща фармацевтична компания в страната в предоставянето на високоефективни терапии за хроничните заболявания диабет, сърдечно-съдови заболявания, хронична венозна болест и онкология.

Снимката е илюстративна

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *