Политика

Съветниците от МК ГЕРБ (СДС): При Йорданов Добрич се разпада

От пресцентъра на ГЕРБ в Добрич днес беше разпространено изявление на групата общински съвентници от МК ГЕРБ (СДС) в Общинския съвет на Добрич. В него се казва:

По повод жалките опити на кмета на Добрич Йордан Йорданов да очерни и обезцени направеното от ГЕРБ, съветниците от МК ГЕРБ (СДС) заявяваме следното: При Йорданов Добрич се разпада!

Кметът все се оправдава или с ГЕРБ, или с правителството. Пълна разруха цари в Добрич откакто Йордан Йорданов е на власт – изоставен и потрошен център, изоставени зелени площи, обрасли с трева стълби, занемарен парк и град, потънал в мръсотия. Вместо да изпълнява задълженията си да стопанисва града и да участва в програми за обновяването му, Йорданов за пореден път пробва да манипулира общественото мнение и да вмени вина на ГЕРБ.

Тази седмица, с поредния си неумел опит, кметът свика пресконференция, за да съобщи, че щял да даде на Европейската прокуратура проекта за обновяване на част от центъра на Добрич. От медийните публикации е
видно, че Йорданов не е в състояние да обясни за какво престъпление ще подава сигнал. Както знаем, прокуратурата на Кьовеши преследва измами с евросредства, а в този случай няма знак за каквато и да е измама, камо ли за злоупотреба с евросредства. На кметът обаче му е жизнено необходимо да отклони вниманието от себе си.

За да прикрие своята управленска немощ, той отново сочи с пръст бившето управление на ГЕРБ. Непрекъснато внушава, че не е виновен той и тупа топката, за да не говорим за разпад, безхаберие и безстопанственост. Той
ще прави това докато му позволяваме. От нас зависи! Истинският дебат е за 6-годишна безстопанственост, абдикиране и изоставяне на един доскоро прекрасен областен град.

Групата съветници от МК ГЕРБ(СДС) в ОбС – Добрич

Follow Me:

Related Posts

  1. Крадливи квазимода. Нагли, гнусни червеи, осрахте града, окрадохте го и нямате срама.. Младенчу нИмой си пусни лампичките, тъй яко му липсва лапачката, че чак се вижда. Онази кокарджа вече не ходи по центъра да си проси “добър ден” у да кома приятелски нагло… кУЧКА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *