Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 22 септември - Близнаци – ще открият истини, за Стрелците - развлечение

Овен
Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Телец

Няма да навредят на общуването Ви с Вашия любим човек през този ден малко коварство и ехидност. Ако бъдете прекалено бели и пухкави, няма да му е интересно да общува с Вас и може да предпочете нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това едва ли Ви трябва…

Близнаци

Днес за себе си ще откриете някаква истина, която отдавна се счита очевидна и разбираеме за всички. Вашият любим човек ще се радва на това откритие заедно с Вас, а даже и повече от Вас. Постарайте се да запомните онова, което ще разберете през този ден, защото в бъдеще ще Ви потрябва.

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, отколкото ще печелят. Като цяло денят ще бъде свързан с разочарования и неуспехи, както и с необходимостта да отстъпите, пропускайки напред съперници и конкуренти. Трудно ще преживеете това положение, а обичайният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекалено много време в уединение – мрачните мисли доста лесно ще Ви завладеят, ако до Вас няма никой. Приятелите охотно ще Ви подкрепят и развеселяват, като въобще няма да задават излишни въпроси. Възможен е неочакван подарък.

Дева

Днес в хода на събитията ще станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашия любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще разберете всичко малко по-късно!

Везни

Дошло е време да си спомните за своите училищни и университетски приятели. Така отдавна не сте се виждали, че наистина има да си говорите за твърде много неща. Даже може да се окаже, че с човека, който от дълго време сте си харесали, може да възникнат и по-топли чувства. Ако имате намерение да ги разпалите, покажете му го…

Скорпион

Чувствата Ви са готови да излязат на показ. Възможно е обкръжаващите Ви да си помислят, че сте много непостоянни и непредсказуеми. Обикновено сте живо въплъщение на предаността и обичате постоянството във всичко. Но сега по някаква причина не можете да се накарате да направите макар и едно нещо така, както сте го правили вчера или през всички минали месеци досега. Не се плашете! Възможно е да е дошло време нещо да се промени, а Вселената вече е съставила план как да Ви помогне.

Стрелец

Днес ще се появи желание за развлечения и хубаво прекарване на времето, но обстоятелствата ще Ви заставят да обърнете внимание на работата. През деня могат да възникнат материални проблеми както и збавяне и отсрочки в плащанията. Старайте се да не харчите пари необмислено. Плановете Ви могат да се изменят и да се наложи нещо ново. Вечерта ще бъде добро време за интелектуална дейност и общуване.

Козирог

Всичко върви добре и днешният ден ще Ви зарадва. Той е еднакво подходящ и за наови начинания, и за обичайни занимания. Важното е това, на което отделяте време, действително да Ви интересува. Може да се занимавате със спорт или физически труд – това ще е еднакво полезно и за самочувствието, и за настроението. Отношенията Ви с близките са добри и спокойно може да говорите за всичко, без да се страхувате от неразбиране. Втората половина на деня ще Ви донесе неприятни сюрпризи от личен характер.

Водолей

Да достигнете и надминете! Днес силно ще Ви се прииска да докажете на своите приятелки и приятели, че романът с Вашия човек е направо идеален, а той е наистина образцов, и всички трябва да започнат да Ви завиждат направо сега. Опитайте, пък може и да се получи! Най-важното е Вашата половинка да не бъде против!

Риби

Това е един от онези дни, в които може да разчитате на успех в играта и на неочаквано попълване на собственото портмоне. Може да се окаже , че имате възможност да се възползвате от общите ресурси на някаква неформалн общност. Началникът или партньорът в същото време ще са склонни да оценят по достойнство Вашия принос, само че благодарността съвсем не е задължително да се иаразява във финикийски знаци. Възможно е просто от сърце да Ви поблагодарят за оказаната помощ и да Ви обещаят в бъдеще да Ви се отплатят със същото.

c