Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Шест момичета от СК „Алексия” от Добрич се снимаха в сериала „All Inclusive“ 4

Шест от талантливите възпитанички на Спортен клуб „Алексия” в Добрич участват като статисти в „All Inclusive“, съобщи за Про Нюз Добрич президентът на клуба Севдалина Мавродиева-Нейкова. Както медията ни вече писа четвъртият сезон на забавния семеен сериал бе заснет в курорта Албена.

Мавродиева разказа, че кастинг директорът на филма Гергана Русева, която е Добрич, търсела статисти. Били й препоръчани грациите от "Алексия". Така сред статистите на сериала попаднали и шест от по-големите танцьорки на „Алексия” – Ивайла, Пламена, Ваня, Йоана, Мартина и Цвета. Те се изявяват в сцени, заснети в нощен бар, на плажа, край басейн.

Момичетата участваха като статисти в танцови сцени, в които човек е нужно да има някаква подготовка, разказа президентът на клуба. „Аз държах на това участие не за друго, а за да се срещнат с атмосферата, да я усетят, да видят как тече един снимачен ден. Това е опит за тях и не може да се случи всеки ден в Добрич”, посочи тя.

Шестте възпитанички на спортния клуб били впечатлени от снимачния процес. Те били много щастливи и доволни от участието си, макар и само като статисти. Мавродиева вметна: „И Силвестър Сталоун е започнал като статист”.  

Ивайла, Пламена, Ваня, Йоана, Мартина и Цвета и треньорката им не знаят в кой епизод ще бъдат излъчени сцените с тях. Те не й разказали и нищо за снимките, тъй като било забранено да разпространяват информация за сюжетите и участниците в сериала. „Така с интерес ще следим целия сезон”, каза Мавродиева.

c