Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Георги Костадинов от Добрич разплака Иван Лечев в „Гласът на България“

Четири обърнати стола, суперлативи и четирима утвърдени изпълнители, които пожелаха да му стиснат ръката – така Георги Костадинов от Добрич въздейства на журито от „Гласът на България“. Той излезе на сцената последен, но обра аплодисментите и скри шапката на всички с невероятното си изпълнение на песента „A Song for You“ и избра да продължи в Отбор Лечев.

Преди да излезе на сцената Георги сподели, че иска да въздействам на хората, да ги накара да се чувстват по-добре и да забравят проблемите си. Разказа, че не е пял от три години. Дори два-три пъти е плакал от вълнение, че пак ще пее, докато е разучавал песента.

Наследничката на Калинка Вълчева Петя Панева покорява в „Гласът на България“

С изпълнението си успя да просълзи Иван Лечев, в чийто отбор избра да продължи в шоуто.

Георги разцепи мрака с изпълнението си и тотално зашемети треньорите. “Ние останахме без думи!, сподели Галена, а Любо Киров  му каза: “Ти си супер завладяващ!”

„Толкова голяма емоция като тази, която изпитах днес, не съм изпитвал. За мен това беше огромно признание“, каза певецът от Добрич. Изпълнението му вижте тук: https://glasat.btv.bg/sezon-8/otbor-ivan-lechev/georgi-kostadinov-a-song-for-you.html

c