Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 18 септември - Неочакван успех ще зарадва едни, голяма промяна за други

Овен

За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност – без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимно недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Телец

Ако мислите, че вчерашния ден е бил прекрасен и опияняващ, то какво друго може да се каже за днешния! Звездите са Ви приготвили още по-приятни сюрпризи Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безсмислица, лесно може да разберете как ще се чувствате, когато започнете да получавате онова, което могат да Ви предложат звездите, започвайки от подаръци и знаци на внимание. Проявете благодарност и помислете, с какво може да зарадвате своя партньор в отговор.

Близнаци

Вашият обострен усет ще Ви покаже, какво точно трябва да промените днес. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне енергията, за да доведете всичко до край – сега сте преизпълнени с такова количество енергия, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече ситуацията няма да приеме такива драматични и ожесточени обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, но само при условие, че сте убедени в правилността на онова, което правите. Перченето също върши работа, затова енергично демонстрирайте своята самоувереност.

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

Привързаността към родителите, родните места, а също и към партньора по брак, през този ден незабелязано ще набира сила. Може също да изпитвате силно влечение към общуване с хора, които смятате за свои приятели и които са необичайни и оригинални личности. Брачният или деловият Ви партньор едва ли ще бъдат склонни днес към пълна откровеност . Ако отношението им към Вас е добро, може съвсем умишлено да скриват някои истини за живота, или някои обстоятелства от личния си живот. Подбудите и на практика ще са съвсем добри.

Дева

Днес на Вашия любим човек няма да бъде лесно да възприеме всичко, което правите и говорите, сериозно. Ако не планирате да използвате своето амплоа на клоун, ще се наложи да бъдете много убедителни, за да избегнете неразбирането.

Везни

Ако сте родени под знака на Везните, има вероятност днес да се окажете пред не лекия избор между това, което смятате за свое задължение, и онова, което наистина би Ви донесло удоволствие. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да правите, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв начин. Да кажем, че ще излезете с приятели, но ще се постараете да се приберете в прилично време. Или ще свършите предварително по-голямата част от работата си, за да имате след това време и за удоволствия…

Скорпион

Вашите разсъждения са противоречиви, а постъпките – необмислени. Вие прекрасно разбирате това, но отказвате да се вслушате в здравия разум. Какво пък – през първата половина на деня може да се почудите, но през втората все пак ще трябва да се настроите по-сериозно. Старайте се да избягвате споровете, защото днес няма да можете да постигнете победа в тях, а Вие не обичате да губите. Всяка остра дискусия би Ви донесла само обида и разстройване. Не е желателно да обсъждате сериозни проблеми с представители на противоположния пол, и в частност – с тези, които са Ви симпатични.

Стрелец

Днес в общуването с Вашия любим човек трябва да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава съвсем точни съвети и ще бъде безпогрешен индикатор за правилността на всички Ваши решения и постъпки.

Козирог

Днес е напълно възможно да направите нещо необмислено по отношение на Вашия любим човек. Затова преди да постъпите по един или друг начин, помислете си, как Вашата половинка ще реагира на Вашите думи или действия.

Водолей

Днес Вашия най- добър приятел може много силно да измени отношението Ви към Вашия любим човек Това е възможно да стане благодарение на фразата: „на мен не ми харесва!” – казана от него, а може и да бъде по някакви други причини .Като цяло, днес е най- добре да не обсъждате личния си живот с приятелите.

Риби

Днешният Ви ден ще бъде тъжен и безрадостен и затова трябва да се подготвите от рано – и не само Вие, а и Вашия любим човек също трябва да се подготви. Нека не се учудва на мълниеносните промени на настроенията и крясъците Ви сегиз-тогиз, а Вие се постарайте да се сдържате.

c