Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Със сватба започва четвъртият сезон на сериала „All Inclusive“ от Албена

Новият 4-ти сезон на любимият сериала „All Inclusive“, който бе заснет в курортното селище „Албена“, тръгва на малкия екран от 17-и септември. Неволята събра Парушев и Хаджикосев - първоначално врагове, двамата се превърнаха в неразделни приятели. Сезонът започва със сватба. Дали някой ще успее да спре Евдокия и Чефо да станат законни съпруг и съпруга?  Не пропускайте да видите в петък от 20:00 ч. в All Inclusive по NOVA.

На 17 септември Сиромашки и Чобанови се качват по колите, ако Христо не е продал тяхната... и  тръгват към морето. Възможно ли е да има по-невероятна лятна почивка от прекарването им на каравана?  Убедете се, че морето може да е много по-забавно, когато Ицо и Пацо са на пясъка. Всяка петъчна вечер от 20:00 ч. по NOVA.

 Любимият сериал на българските семейства „All Inclusive” се завръща с нов, четвърти сезон от 17 септември в ефира на NOVA. Приятелските фамилии Чобанови и Сиромашки се отправят на поредната си ваканция – този път в слънчева Албена. Както Про Нюз Добрич първи съобщи, морският курорт ще се превърне в сцена на един от най-забавните сезони на хитовата семейна комедия, която обещава още повече смях и настроение.

В следващия сезон героите смело тръгват с деца на море, но това тяхно решение ще създаде невероятни перипетии по време на лятната почивка, които заплашват да ескалират в още по-комични ситуации. Дали ще преодолеят трагикомичните си премеждия по пътя към така мечтаната щастлива морска ваканция, предстои да разберем тази есен по NOVA.

c