Водещи новини - дясно Образование

ЕГ „Гео Милев“ в Добрич посреща помощник учител от САЩ

През учебната 2021/2022 година Езикова гимназия „Гео Милев“ за пореден път посрещна помощник учител от САЩ по програмата Фулбрайт, съобщават от учебното заведение.

Тази година това е Джулия Линч. Тя е на 23 години, има бакалавърска степен по финанси, правни науки и публична администрация от Университета на Маями, Флорида. Има множество отличия и награди от университета, както за академичните й постижения, така и за ролята й на участник в турнири и треньор на отбора по дебати. През май миналата година е избрана сред 30-те най-добри млади дебатьори в САЩ. Участията й в състезания по дебати са неизброими, както национални, така и международни.

„Джулия е много впечатлена от града ни, от учениците, с които вече се срещна веднага след пристигането си както и от красивата природа на България и на нашия район. Вече успя да разгледа част от красивото ни северно Черноморие, което буквално я плени. Тя с нетърпение очаква да започне своята работа като помощник учител, а също така и с отбора по речи дебати, поезия и проза“, споделят от гимназията.

На добър час! – пожелава г-жа Людмила Хвалабогова – преподавател по английски език в гимназията, която подготвя ученици за участия в състезанията по речи и дебати на английски език и посрещна Джулия в първите ѝ дни в Добрич

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *