Бизнес Добрич Общество

Актуализацията на Бюджет 2021 на Добрич ще се обсъжда онлайн на 20.09

Днес (9 септември), на основание чл. 84, ал. 6 и чл. 124, ал. 1 от Закона за публичните финанси, кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов отправи покана към местната общност да участва в публично обсъждане на предложение за актуализация на бюджета на Община град Добрич за 2021 г.

От общинска администрация информират, че обсъждане ще се проведе онлайн – на 20.09.2021 г. от 15.00 часа в Община град Добрич – Голяма заседателна зала – етаж 2. Тъй като обсъждането на предложената бюджетна актуализация ще е неприсъствено, от Общината уточняват, че проявяващите интерес могат да се включат в срещата чре платформа WEBEX за видеоконферентна връзка, отговаряща на изискванията за мрежова информационна сигурност, ТУК → https://dobrich.webex.com/meet/webex

Начините:

  • чрез изтегляне на приложението WEBEX и включите в платформата
  • с директен достъп през интернет браузър и регистрация чрез въвеждане на име и email.

Становища и предложения за актуализацията на бюджета на Община град Добрич за 2021 г. могат да се представят: до 17:00 часа на 20.09.2021 г.:

  • в деловодството на Община град Добрич
  • на електронен адрес priemna@dobrich.bg
  • на телефон 058/600 416 и 058/600 001, вътрешен 258

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще бъде публикуван на интернет страницата на Община град Добрич и ще се приложи към проекта за актуализация на общинския бюджет при внасянето му за разглеждане от Общински съвет.

От Община град Добрич уточняват, че с материалите за публичното обсъждане може да се запознаете на интернет страницата на Общината – www.dobrich.bg 

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *