Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

ЗАСЛУЖЕНО: Шампионският тандем Стойка Кръстева и Стефан Петков ще са Почетни граждани на Добрич за 2021 г.

След днешното си редовно заседание, комисията, избрана с решение на Общинския съвет за мандат 2019 – 2023 г. единодушно е решила да одобри двете и двете входирани номинации за "Почетен граждани на град Добрич" за 2021 г.

От общинска администрация съобщиха, че деветчленната комисия ще предложи на Общински съвет Добрич да одобри олимпийската шампионка Стойка Желязкова Кръстева и Стефан Петков Атанасов - нейният пръв треньор по бокс, да бъдат удостоени със званието „Почетен гражданин на Добрич“ за 2021 г. Предстои Общински съвет град Добрич на своето редовно заседание на 21 септември да гласува предложенията с таен вот.

Номинацията на Стойка Кръстева беше направена от Президента на СК „БОКС“ Добрич Радослав Добрев, а на Стефан Петков - президента на СК "БОКС" и инициативна група, начело със Стойка Кръстева, спортни деятели и граждани.

БОК награди БГ медалистите от Токио 2020 и техните треньори

По-рано днес, БОК награди златните БГ момичета от Олимпиадата в Токио 2020 и техните треньори. Преди броени дни, златната Стойка Кръстева обяви, че сваля боксовите ръкавици и ще продължи да работи единствено като треньор, влагайки енергия в подготовка на младото поколение бъдещи шампиони на България.

c