Водещи новини Общество

Всички в село Росица издирват изчезналата 80-годишна Надежда

снимка: AP

Усилено се издирва изчезналата 80-годишна Надежда Асенова Георгиева от генералтошевското село Росица, научи Про Нюз Добрич от кмета на населеното място Георги Недев. Както вече информирахме, възрастната жена излиза от дома си в 16.30 часа на 27 август и от тогава е в неизвестност.

В издирването на жената са се включили както служители на полицията, така и хора от Росица и Красен. Обходени са местностите около населеното място, проверени са изоставените къщи и кладенците. Недев обясни, че край Росица има и гора, но според него Надежда не може да влезе в нея, защото има високи треви и бодили. Снимки на изчезналата са разлепени в съседните села.

По думите на кмета в издирването на възрастната жена са се включили 12-13 полицаи. Днес те отново са посетили селото, търсенето е продължило на по-голям периметър.

13-и ден издирват 80-годишна жена от гранично село в област Добрич

Недев разказа, че Надежда ходела сама по центъра на селото, до магазина, до кметството, до пощата. Тя живее при дъщеря си и зет си в стая в двора на къщата им. Кметът сподели, че се е изгубила и преди 4-5 години – тогава била намерена в съседното село Росен, където има внуци.

Лично Недев видял за последно Надежда в деня на изчезването й, около 14. 30 часа. Валял дъжд и дъщеря й и зет й я прибрали от центъра на Росица, след което отново излязла от дома си.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *