Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Все още можете да получите професионална фотография и да помогнете на Росен от Добрич

До 18 часа предвиждат организаторите да продължи Благотворителният ден със снимки в подкрепа на Росен Иванов от Добрич, който се нуждае от животоспасяваща трансплантация на бъбрек.

Цял ден днес младата фотографка Ани Иванова с подкрепата и помощта на 31-годишния Иван Георгиев посрещат малки и големи на входа на градския парк, които искат да помогнат за лечението на Росен като дарят по 10 лева за снимка, направена от професионалната фотографка. Всеки, който иска да дари средства, може да го направи и в специално разположената кутия за дарения.

„Скъпи приятели очакваме Ви в началото на градски парк "Св. Георги" всички заедно да помогнем на Росен и неговото семейство!“, призова Иван, който неотдавна получи сертификат "Добрите примери“, след като нашумя с това, че заедно с приятел окосиха около блока си, а съседи извикаха полиция.

Диагнозата на Росен е поставена преди 2 години. Подложен е на хемодиализа три пъти седмично по 4 часа. Единственият шанс на Росен за нормален живот е трансплантацията, за която вече има подходящ донор – майката на неговата съпруга. И по-малкият син Георги иска баща му да е здрав, за да върнат щастливия си живот.

Всеки, който иска и има възможност да помогне, може да направи дарение по сметките на Росен

IBAN: BG71 UBBS 8002 1021 7785 50

BIC: UBBSBGSF

PAY PAL: rosenivanov7802@gmail.com

Титуляр на сметката: Росен Иванов

c