Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Млада фотографка снима благотворително в помощ на болен мъж от Добрич

Младата фотографка Ани Иванова днес ще снима благотворително в градския парк на Добрич всички, които искат да подкрепят 43-годишния баща на две момчета Росен Иванов. Мъжът се нуждае от средства за бъбречна трансплантация, която е непосилна за семейството му.

Благотворителен ден със снимки ще се проведе в градския парк „Свети Георги“ от 11 до 18 часа в началото на градски парк “Св. Георги”. Няма запазване на час предварително, всеки може да отиде, когато му е удобно.

Ще снимаме на един декор и ще напечатаме по 1 кадър 10х15 на цената от 10 лв., а вие от ваша страна ще имате възможност да помогнете на Росен, споделя младата фотографка Ани Иванова.

Идеята за този благотворителен Ден със снимки е на 31-годишния Иван Георгиев от Добрич, който окоси и почисти около блока си, а съседи извикаха полиция – нарушавал им спокойствието. Добрият пример на младия мъж получи огромен обществен отзвук, много регионални и централни медии подеха разказаната от Про Нюз Добрич история. Неотдавна Иван получи и сертификат от „Добрите примери“.

След като се запознал с историята на Росен, която преди дни разказахме, Иван решил, че трябва да помогне. Тогава се свързал с Ани, която не познавал. Но решил да й сподели идеята, а тя веднага я подкрепила.

Диагнозата на Росен е поставена преди 2 години. Подложен е на хемодиализа три пъти седмично по 4 часа. Единственият шанс на Росен за нормален живот е трансплантацията, за която вече има подходящ донор – майката на неговата съпруга. И по-малкият син Георги иска баща му да е здрав, за да върнат щастливия си живот.

Всеки, който иска и има възможност да помогне, може да направи дарение по сметките на Росен

IBAN: BG71 UBBS 8002 1021 7785 50

BIC: UBBSBGSF

PAY PAL: rosenivanov7802@gmail.com

Титуляр на сметката: Росен Иванов

c