Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Майка на четири деца е пребитата с чувал с железа жена от Добрич

Четири деца има семейството, в което мъж е пребил с чувал с железа жена си. Някои съседи дори твърдят, че жената е бременна.

Припомняме, че тя бе открита от екип на “Спешна помощ” окървавена в безпомощно състояние след като е подаден сигнал за възникнал семеен скандал в блок в кв. Режията на 31 август, около 07:40 часа.

В Добрич мъж преби жена с желязо по главата, откриха я цялата в кръв

От ОД на МВР съобщиха, че при инцидента мъжът е удрял пострадалата с чувал, пълен с метални елементи. Вследствие на удара, жената е била приета с комоцио. По-късно е освободена за домашно лечение.

„Имат четири деца. Тихо семейство са, не е имало други случаи да се карат и да се бият“, споделиха съседи от блока. По думите им побоят е станал навън – на близка автобусна спирка. Прибрали се в апартамента, но мъжът  излязъл да донесе железата. Жената заключила вратата. Не го пускала и помолила съседите да повикат Бърза помощ. В болницата зашили раните по главата й, но тя подписала и излязла, за да е при децата си, разказват още съседите.

С чувал с железа е млатена окървавената жена в Добрич

По случая е образувано досъдебно производство за нанесена телесна повреда, разпределено е на наблюдаващ прокурор, съобщи окръжният прокурор Радослав Бухчев. По думите му става въпрос за хора с нисък социален статус, предполага се, че е битова драма. Разследването ще изяснява обстоятелствата по престъплението, например дали е имало домашно насилие.  

c