Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

2500 лв. са събрани в помощ на Емо Ангелов на мача между „Добруджа“ и „Спартак“ (Вн)

Благодаря на ПФК ”Добруджа 1919” и ФК ”Спартак Варна” за събраната сума от 2500 лв. и също така на Венцислав Желев за тази инициатива“, написа в профила си във фейсбук юношата на футболния клуб от Добрич Емо Ангелов, който се възстановява след тежка катастрофа.

Както Про Нюз Добрич съобщи ФК “Спартак” Варна се включи в благотворителната кауза,  подета от Венцислав Жеков, главен мениджър на ФК „Добруджа“. Средствата се събираха по време на мача миналата събота, когато ФК “Добруджа 1919” прие ФК “Спартак” Варна на стадион “Дружба”. Тогава на стадиона бяха поставени кутии за дарения.

Припомняме, че тежка автомобилна катастрофа през 2018г. парализира младия футболен талант. От тогава младежът, който оцеля по чудо, е парализиран.

23 494 лв. са необходими за едномесечна модерна рехабилитация с локомат на 21-годишния Емо Ангелов.

Припомняме, че през октомври 2018-а 18-годишното тогава момче се блъсна с лек автомобил „Рено” в дърво в района на СУ „Свети Климент Охридски”. По данни на полицията причина бе несъобразената скорост. При тежката катастрофа пострадаха Емо и приятелката му Нелиса Михайлова. Младежът бе с опасност за живота и му бе направена неврохирургична операция за поставяне на имплант на петия шиен прешлен и отстраняване на костици, които при катастрофата са се забили в костния мозък. За лечението на двамата в Добрич се проведоха няколко кампании за набиране на средства.

Неотдавна стартира дарителска кампания  чрез DMS платформата. Възможностите да се помогне на бившия голмайстор на юношите на ФК “Добруджа” и защитавал националния флаг на България на Европейско първенство по билярд да се изправи на крака и да продължи стария си начин на живот са следните:

Можете да изпратите SMS на номер 17 777  /за абонати на Telenor, VIVACOM и A1/ с текст DMS EMO.

Дарение може да се направи с Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.

Или чрез банков превод по сметка:

BG06UBBS 80 0210 2607 2940

Oснование на превода: Дарение за DMS EMO

c