Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 4 септември - Козирог – време е за развлечения, приятен ден за Водолея

Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай – поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Телец

Имате странното чувство, че във всеки момент може да се случи нещо извънредно важно? Някой от обкръжаващите скоро ще Ви помоли да вземете участие в някаква работа, близка и скъпа на Вашето сърце. Това съвсем не значи, че няма да изпитате удоволствие и че ще Ви се наложи да се занимавате със скучна организационна работа или с документи. Винаги сте умеели да измисляте свежи и оригинални идеи. Точно за това на хората е необходимо Вашето участие. Така че се захващайте за работа!

Близнаци

Щедростта е важна съставка на Вашата личност, и това свое качество трябва не само да цените, но и всячески да се опитвате да развивате. Само че сега е по-добре да се въздържите от изкушението да дадете малко пари назаем на приятел, да изпълните някои заръки от роднините, или да поемете част от работата на колега, който не успява да я свърши в срок. Ако и за в бъдеще така разточително пилеете силите си, рискувате доста да се преуморите. Вашата енергия съвсем не е безкрайна, дори и да Ви се струва така! Ако останете без сили, за никого няма да бъде добре. Постарайте се да отделите повече време за себе си.

Рак

Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите идеи и мисли. Ще се наложи да действате по чужд сценарий и няма да се замисляте особено за смисъла на ставащото. За днес е препоръчително да приемате само онези предложения, от които може да спечелите не само Вие, но и Вашите роднини. Денят ще е успешен за нови запознанства, романтични срещи и любовни отношения. За всички останали неща забавете хода, а и се опитайте да си направите равносметка за всичко, което сте постигнали в последно време.

Лъв

Всички искат да общуват с Вас и непрекъснато получавате доста интересни предложения и покани. Бъдете пресметливи – голяма е вероятността да попаднете на скучно мероприятие, измъкването от което няма да е съвсем лесно. На дамите предстои да бъдат по-взискателни към своята външност. Небрежността и безредието може да се отразят зле на Вашата репутация. След неотдавнашните вълнения, мирът в семейството ще се възстанови. Днес ще имате възможност откровено да поговорите с близките си, както и да обсъдите натрупалите се въпроси. Може да сте сигурни, че ще бъдете разбрани правилно.

Дева

Денят ще е дискомфортен и напрегнат. Ще Ви бъде трудно да се разберете с околните и неочаквано ще си дадете сметка, че близките не споделят Вашите възгледи и съвсем нямат намерение, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате конфликтите. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в последствие и да се откажете от много позитивни идеи, които изглеждат трудни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте спокойно и не го считайте за окончателно: скоро ще промените мнението си.

Везни

Дори и във вашите отношения отдавна да не се вижда светлинка, а и да са Ви се стрували безрадостни и безперспективни, именно днес тази светлинка ще се появи. Ако пък никога не сте имали каквито и да било проблеми с Вашата половинка, очаквайте истински празник и потресаваща феерия от любов!

Скорпион

Днес Вашият любим човек дълго ще анализира отношенията помежду ви – едва ли не с лист хартия, таблици и формули, за да изчисли какво би обидило в близко бъдеще и двама ви. Каквито и да са неговите изводи, помнете, че всичко може да се промени, стига да има желание.

Стрелец

Случва се да е много трудно да приемате ситуацията такава, каквато е. Дълбоко в душата Ви се заражда желание всичко да бъде по друг начин. Но все пак не си заслужава напразно да хабите времето си, както и да се опитвате да накарате някой друг да промени своето мнение. Ако можете днес да надмогнете това желание, много по-бързо ще се почувствате по-свободни. Сега Вашата независимост е от особена важност и ще бъде много добре, ако не я обременявате с емоционални драми. Наслаждавайте се на тази несъвършена ситуация. Това е подарък.

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей

Денят обещава да бъде интересен и приятен. Ще успеете да удържите победа над собствените си слабости и ще се справите с това, което по-рано Ви се е струвало непосилно. Особен повод за гордост ще имате, ако в последно време нещата Ви не са „вървели” и е имало опасност да попаднете в редиците на неудачниците. Много сте привлекателни, и това няма да остане незабелязано. Необходима Ви е яснота в контактите. За съжаление интуицията може да Ви подведе, така че трябва много внимателно да се вслушвате в мнението на хора, на които се доверявате.

Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най-приятните…

c