Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Иван продължава добрите дела, с млада фотографка помагат на болен мъж от Добрич

Благотворителен ден със снимки в подкрепа на 43-годишния баща на две момчета Росен Иванов, който се нуждае от средства за бъбречна трансплантация, ще се проведе в Добрич на 8 септември

Благотворителен ден със снимки ще се проведе в Добрич на 8 септември. В градския парк „Свети Георги“ професионалният фотограф Ани Иванова ще  направи и предостави на място снимка на всеки, който иска да подкрепи благотворителната кауза. Тя е в помощ на 43-годишния баща на две момчета Росен Иванов, който се нуждае от средства за бъбречна трансплантация. Необходими са около 50 000 лева, сума непосилна за семейството.

43-годишният Росен Иванов от Добрич се нуждае от помощ за бъбречна трансплантация

Идеята за този благотворителен Ден със снимки е на 31-годишния Иван Георгиев от Добрич, който окоси и почисти около блока си, а съседи извикаха полиция – нарушавал им спокойствието. Добрият пример на младия мъж получи огромен обществен отзвук, много регионални и централни медии подеха разказаната от Про Нюз Добрич история. Неотдавна Иван получи и сертификат от „Добрите примери“.

Иван Георгиев от Добрич окоси и почисти около блока си, а съседи извикаха полиция – нарушавал им спокойствието

След като се запознал с историята на Росен, която преди дни разказахме, Иван решил, че трябва да помогне. Тогава се свързал с Ани, която не познавал. Но решил да й сподели идеята, а тя веднага я подкрепила. Вече са подали уведомление в Общината за благотворителното събитие.

Жена от Добрич е готова да дари бъбрек, за да живее бащата на внуците й

На 8 септември от 11 до 18 часа в в началото на градски парк "Св. Георги" ще снимаме целият ден за вас. Няма да има запазване на час предварително, всеки идва когато му е удобно. Ще снимаме на един декор и ще напечатаме по 1 кадър 10х15 на цената от 10 лв., а вие от ваша страна ще имате възможност да помогнете на Росен, споделя младата фотографка Ани Иванова.

Уникално за Добрич студио откри фотографката Ангелина Иванова

Припомняме, че диагнозата на Росен е поставена преди 2 години. Подложен е на хемодиализа три пъти седмично по 4 часа. Единственият шанс на Росен за нормален живот е трансплантацията, за която вече има подходящ донор – майката на неговата съпруга. И по-малкият син Георги иска баща му да е здрав, за да върнат щастливия си живот.
Всеки, който иска и има възможност да помогне, може да направи дарение по сметките на Росен
IBAN: BG71 UBBS 8002 1021 7785 50
BIC: UBBSBGSF
PAY PAL: rosenivanov7802@gmail.com
Титуляр на сметката: Росен Иванов

c