Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Напредък в болница в София постига прикованият в количка Нейко от Добрич

За напредъка в лечението на Нейко Нейчев от Добрич в Болница за рехабилитация „Сердика” в София информират в социалната мрежа неговите близки. По думите им бащата на две деца е въодушевен от престоя си в лечебното заведение, рехабилитаторите също се радват на упоритостта му, на желанието му за успех.

Заради това, а и за да затвърди постигнатото, е решено да удължи престоя си с още 2 седмици, така ще постигне 1 месечен престой. Предвид обострящата се пандемия не се знае кога ще е следващото му пътуване, затова ще се възползва максимално от сегашното.

През изминалото време Нейко опита да се движи и с проходилка, до края на престоя се надява да усвои максимално това, пишат близките му. Излизайки от успоредката се чувства несигурен, но с проходилка има повече възможности.

За доплащане за още 2 седмици от дарителската сметка са наредени 2 620 лв., както и са заплатени медикаменти, предписани му от професор с цел подхранване на нервите. Невроложката дава много добри надежди занапред.

Припомняме, че Нейко е баща на едногодишно бебе и 9-годишен син. Той е прикован на инвалидна количка след като в началото на септември миналата година усеща изтръпване на краката и се парализира.

Все още може да подкрепите добричлията да се изправи отново на крака, чрез дарителска сметка в Уникредит Булбанк:

IBAN:BG82UNCR70001524312660 

PAYPALL:Neyko_np@abv.bg

Благодарим!

c