Вторник, 23 април 2024

23.04.2024

Последвайте ни

Курортът Албена с изгодни пакети за почивка в златната възраст 60+

Преференциални цени се предлагат в курорта Албена след 7 септември за златната възраст 60+. Изисква се поне едни от настанените да бъде над 60 години, за да се използва офертата, уточняват от ваканционното селище.

Изгодни пакети предлагат Хотел Малибу 4* и Лагуна Гардън 4*. 5-дневна почивка с All Inclusive в двойна стая ще струва 340 лева на човек, а 7-дневна - 455 лева на човек. Хотел Сенди Бийч 4* също предлага на преференциални цени след 7 септември – 5-дневен пакет за 335 лева и 7-дневен за 448 лева.

Членовете на Priority Club Albena ще получат допълнителни отстъпки и преимущества. Офертата е валидна само за престой от 5 или 7 нощувки.

Осигурен е безплатен чадър и 2 шезлонга на плажа в Албена на резервирана стая. Към офертата се прибавят още: фруктиера със сезонни плодове в стаята /еднократно при настаняване/, ежедневно зареждане с бутилка минерална вода (1,5 л) в стаята, възможност за едночасова разходка с велосипед с предварителна заявка на рецепция - 2 велосипеда на резервирана стая, безплатен Wi-Fi интернет.

Комплексът предлага и избор на един от три специални подаръци, които почиващите ще получат. Това са дегустация на вина, разходка до Балчик - „Белият Град” + Текето, или Спа пакет “Wellness Day Dream”.

c