Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Олимпийската шампионка Ивет Горанова и треньорът й гости на сенсей Арифов в Каварна

Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова и нейният треньор Ангел Ленков днес бяха в Каварна. Посещението им беше частно, а те гостуваха на сенсей Ариф Арифов, треньор и ръководител на Клуба по бойни спортове „Калиакра”.

„Не си спомням, дали друг Олимпийски шампион е посещавал Каварна, но Ивет Горанова и Ангел Ленков, го направиха! Оссу!“, написа Арифов във Фейсбук.

Пред Про Нюз Добрич той разкри, че с треньора на Ивет Горанова Ангел Ленков се познават от близо 20 години. На тренировъчни лагери и състезания многократно са делили една стая.

А Ивет е била противничка на най-добрите състезателки на каварненския карате клуб Женя Янева и Елена Янева. Впоследствие това съперничество премина в голямо приятелство, сподели сенсей Арифов.

Днес Ивет Горанова и нейният треньор Ангел Ленков посетиха Каварна и дългогодишния си приятел с най добри чувства. „Ние сме колеги и преди всичко приятели“, сподели Арифов. Не скри, че гостите му харесват крайморска Добруджа и имат съвместни идеи в сферата на спорта.

c