Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Крайно тежко е състоянието на 19-годишния, ранен при катастрофа край Карапелит

Продължава да е критично състоянието на 19-годишният младеж, който пострада тежко при катастрофа преди седмица по пътя Добрич-Силистра, в района на Карапелит, научи Про Нюз Добрич.

За живота му се борят лекарите от болницата в Добрич, където веднага след катастрофата му е направена мозъчна операция. Младежът беше с тежка черепно-мозъчна травма.

50-годишен шофьор е предизвикал катастрофата с четирима ранени край Карапелит

 Сигнал за катастрофата е подаден в 18.08 часа на 21 август на тел 112 от преминаващ гражданин. Произшествието е станало по главен път Добрич – Силистра, на 1,4 км след с. Карапелит, в зоната на ляв завой при суха пътна настилка и ясна видимост, уточняват от полицията.

Четирима ранени при катастрофа по пътя Добрич-Силистра

Лекият автомобил Тойота с добричка регистрация, управляван от 50-годишен водач, навлязъл в лентата за насрещно движение на Ауди-то, зад волана на което е бил 20-годишен шофьор. Последвал е сблъсък. В резултат на инцидента са пострадали с различни фрактури на крайниците водачите на леките автомобили, както и двама пътници, един от които с опасност за живота. Всички са настанени в МБАЛ – Добрич. Най-тежко е пострадал 19-годишен младеж, който е с черепно-мозъчна травма.

c