Водещи новини - дясно Спорт

ФК “Спартак” подкрепи кампанията в помощ на парализирания Емо Ангелов от Добрич

ФК “Спартак” Варна се включва в кампанията по набиране на средства за възстановяването на юношата на ФК “Добруджа” Емо Ангелов, съобщиха днес от клуба. От 18 часа днес ФК “Добруджа 1919” приема ФК “Спартак” Варна на стадион “Дружба”.

Благотворителната кауза е подета от Венцислав Жеков, главен мениджър на ФК „Добруджа“.

На мача днес, в сектора на привържениците на “Спартак” на стадион “Дружба”, ще бъдат поставени 3 кутии за дарения.

Всеки, който има желание и възможност, може да се включи в благородната кауза в помощ на Емо Ангелов, призовават от варненския тим.

Припомняме, че тежка автомобилна катастрофа през 2018г. парализира младия футболен талант. От тогава младежът, който оцеля по чудо, е парализиран.

23 494 лв. са необходими за едномесечна модерна рехабилитация с локомат на 21-годишния Емо Ангелов.

Припомняме, че през октомври 2018-а 18-годишното тогава момче се блъсна с лек автомобил „Рено” в дърво в района на СУ „Свети Климент Охридски”. По данни на полицията причина бе несъобразената скорост. При тежката катастрофа пострадаха Емо и приятелката му Нелиса Михайлова. Младежът бе с опасност за живота и му бе направена неврохирургична операция за поставяне на имплант на петия шиен прешлен и отстраняване на костици, които при катастрофата са се забили в костния мозък. За лечението на двамата в Добрич се проведоха няколко кампании за набиране на средства.

Неотдавна стартира дарителска кампания  чрез DMS платформата. Възможностите да се помогне на бившия голмайстор на юношите на ФК “Добруджа” и защитавал националния флаг на България на Европейско първенство по билярд да се изправи на крака и да продължи стария си начин на живот са следните:

Можете да изпратите SMS на номер 17 777  /за абонати на Telenor, VIVACOM и A1/ с текст DMS EMO.

Дарение може да се направи с Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.

Или чрез банков превод по сметка:

BG06UBBS 80 0210 2607 2940

Oснование на превода: Дарение за DMS EMO

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *