Вторник, 16 април 2024

16.04.2024

Последвайте ни

Тази вечер се открива Българево ROCKS Fest

Тази вечер в най-голямото каварненско село – Българево, се открива двудневното издание на Българево ROCKS Fest . Днес и утре край морето ще забият шест млади групи от София, Русе и Каварна.

Заради противоепидемичните мерки е променено мястото на събитието, каза за Про Нюз Добрич кметът на Българево Георги Янев. Вместо на централния площад на селото, групите ще свирят на площадката на бившето училище. „Там пространството е по-голямо и ще може да се спазва дистанция, освен това има по-добри възможности за паркиране“, посочи кметът.

Това ще бъде третото издание на рок феста. Първото бе през 2019 година, а миналата година заради Ковид се състоя мини събитие с участието само на една група от Каварна.

Концертите са с начален час 18.00. На 27 август – петък,  ще се изявят групи „Second to none”, „Kashmir” и „Sevi”. Във втората фестивална вечер – 28 август, публиката ще радват русенските музиканти от “The Rock” и каварненската група “Do Sho Band”, а феста ще закрият “Hellion Stone” – новият голям хит на рок сцената.

c