Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Веригата Т MARKET открива магазин в Каварна, за първи път въвежда нов формат

Haй-нoвият супермаркет нa хранителна верига Т MARKET ще oтвopи вpaти в гpад Каварна на 31 август. Toвa e 94-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 49-ият гpaд, в ĸoйтo тя cтъпвa. Той се намира на ул.„България 49“, ет. -1.

В новия магазин, както и във всеки друг магазин Т MARKET, ще се предлагат ценови намаления на стоки и продукти, обозначени със специални етикети „Благодаря“. Те са част от лоялната програма за клиенти с карта БЛАГОДАРЯ. Всеки клиент, пожелал да придобие такава карта, трябва да я заяви и получи на касите от веригата.

Магазинът в Каварна е направен по нов формат, който компанията ще развива занапред, съобщи Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

Това ще спомогне за по-комфортно и ефективно пазаруване. Ще даде възможност на клиентите да бъде предложен оптимален асортимент, насочен изцяло към техните потребности. Новият формат ще им позволи да намират по-лесно нужните им стоки. Основен акцент ще бъде свежата храна - прясно българско месо, разнообразие на пресни плодове и зеленчуци, както и приготвена от екипа на компанията кулинарна продукция.

Магазинът разполага с щанд за био и органични храни, топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, както и хлебен бар с широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Гражданите на Каварна ще могат да се възползват и от богатия избор на прясно българско месо, готови свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, сектор с нехранителни продукти.

От компанията собственик обещават атрактивни ударни цени.

T MARKET е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 16 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

c