Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 25 август - Чакани промени за Стрелец, Риби сменят стереотипите

Овен
Отделете внимание на професията, кариерата и на силните на целия свят. Ако наскоро сте стъпили в сериозен конфликт с шефа или колега, ще се появи неочаквана възможност да се възползвате от получени някога оригинални знания, или от нечие покровителство или защита. Нараства вероятността за успех в тайни работи или в нестандартни начинания. В основата на всичко трябва да бъде умението Ви да работите и планирате. Ако сте майстор в своята работа, това няма да представлява никаква трудност.

Телец

Очаквате нови впечатления, но ги търсите съвсем не там, където би следвало. Днес поведението на много Телци ще се отличава с безотговорност, а постъпките – с необмисленост. Представителите на знака могат да попаднат в неловки ситуации или да правят неуместни забележки. Всички подобни „приключения” ще завършат благополучно, но ще донесат не малко вълнения. Може да намерите общ език с роднините, в това число и с далечните, а също и да обсъдите важни въпроси с познати, живеещи в друго населено място. Някои представители на знака може да се замислят за преместване.

Близнаци

Днес стремежът Ви ще е свързан с промени към по-добро в деловата сфера. Има вероятност да получите неочаквани и интересни предложения, както и възможност да се присъедините към много перспективен проект. Знайте, че изискванията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат доста сложни, и затова няма да имате никаква възможност за отпускане. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим…

Рак

Днес на Вашия любим човек ще бъде интересно да си изясни причините за Вашето поведение. Дори и да няма никакви особени причини, а и поведението Ви да не се различава кой знае колко от обичайното, звездите препоръчват да измислите нещо. В противен случай има опасност, да Ви заподозрат в неискреност.

Лъв

Най-страшното, което може да Ви се случи днес е, да подведете своя любим човек тогава, когато най-много се нуждае от Вашата помощ. Но това ще стане само в случай, че решите съзнателно да постъпите така. Затова са нужни само малко внимание и търпение, и отново ще сте незаменими и важни в живота на Вашата половинка.

Дева

Девите правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказало много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.

Скорпион

Препоръката на звездите за този ден е, да прекарате вечерта заедно със своя любим човек, занимавайки се със някаква спортна или хазартна игра. Подходящо е всичко: от големия тенис до редене на пасианси, или от шахмат до футбол. Важното е, заедно да се уморите физически и психически, за да можете заедно и да си починете.

Стрелец

Прекалено обичате промените и не можете да търпите скука. Нищо не Ви дразни така, както очакването. Затова днес, когато се случи нещо, което отдавна сте очаквали, ще бъдете изключително доволни. Ще посрещнете идващите промени с широка усмивка и разтворени обятия. Ако Вашият партньор не изпитва такъв ентусиазъм, дайте му време да свикне, за да може да се порадва заедно с Вас.

Козирог

Не Ви се иска особено да се занимавате с домашна работа, но днес задълженията ще бъдат прекалено много. Не мислете толкова за своята реализация. Предстои да Ви направят интересно предложение, но се постарайте много добре да го обмислите, преди да приемете или откажете. Ще се наложат много пътувания, но тъй като сте свикнали с това темпо на живот, ще приемете всичко спокойно. Разчитайте на поддръжката на близки хора, но по стечение на обстоятелствата днес може да не я получите. Ще се наложи да се оправяте сами.

Водолей

Може да посветите това денонощие на удовлетворение на своите текущи потребности. Ако не изпитвате някакви остри и не търпящи отлагане натрапчиви желания, денят ще премине еднообразно и спокойно. През това време е добре да се занимавате със своето хоби или просто да си почивате. Напълно вероятно е, чак до късния следобед да бъдете оставени сами на себе си, , тъй като никой няма да се опитва да Ви измъкне от обичайната Ви среда и да Ви кара да вършите неща, които не са Ви по душа. Не се препоръчва да започвате да се занимавате с нищо ново.

Риби

Днес Вашият любим човек с присъствието си в живота Ви ще Ви накара да се решите на нещо отчаяно и съвършено несвойствено за Вас. Не се знае, дали ще Ви хареса резултата от подобно въздействие. Но за сметка на това всичко ще бъде интересно и поучително.

c