Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 24 август - Благоприятен ден за Лъв, удивителни резултати за Стрелец

Овен
Днес ще Ви се прииска малко да си поиграете със своя любим човек – нещо като котка, с мишка – радостно забавление с жертвата, само че с щастлив край. Но дали това ще се хареса на Вашия самодоволен и самостоятелен партньор? Да се надяваме, че готвената роля ще му хареса, а иначе скандалът е неизбежен!

Телец

Днес сте се събудили, погледнали сте се в огледалото и сте помислили, че не би било зле нещо да се промени. И сами знаете, че е по силите Ви, да направите това. Ако нещата опират до козметични процедури, разлистете брошури на тази тема, и се посъветвайте с приятели. Ако имате желание да минете на диета, помнете, че е много по-лесно да понесете ограниченията, ако някой друг Ви прави компания. Ами ако редом с Вас е човек, когото искате да се запознаете по-от близо? Предложете да се присъедини към Вас, заедно изработете стратегия и действайте. Съревнователния дух ще направи това още по-интересно!

Близнаци

Днес Вашият любим човек няма да има време да решава проблемите Ви – както от нравствен харрактер, така и всички останали. Затова бъдете готови, че няма да Ви разбира и да Ви отделя необходимото внимание и всякакви неща от подобен род. Опитайте се, да бъдете самостоятелни.

Рак

Днес ще Ви бъде доста трудно „да се задържите на повърхността”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият любим човек. Но не се увличайте – сламката едва ли е най- надеждната опора и защита.

Лъв

Това е много благоприятен ден , позволяващ приятно да прекарате времето си в компанията на близки хора. Днес лесно се увличате от нови идеи и заразявате обкръжаващите със своя ентусиазъм. Приятелите внасят в живота Ви не малко позитивизъм. Наблюдавайте техните успехи за известно време, и нека те Ви вдъхновят за вълшебство в собствения живот. Може пък да имат отлични идеи, които евентуално биха Ви били в помощ. Затова се съберете с повече от своите амбициозни приятели и се поразровете из мозъците си. Неотдавнашно попълнение в семейството или дома ще се окаже обект на новата Ви привързаност.Сега е най-подходящото време да разширите своя способ на мислене за това, как и кого обичате.

Дева

Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния момент няма да можете да решите, искате ли да отидете, или не. Звездите Ви съветват, все пак да отидете. Може пък изведнъж да Ви хареса!

Везни

Сведете претенциите към обкръжаващите Ви хора до минимум, а изискваниета към себе си даже повишете. В същото време не се препоръчва да проявявате излишна сговорчивост и отстъпчивост. Възможно е самите обстоятелства да Ви заставят да заемете принципна, твърда позиция, отсявайки неподходящите решения и ненужните хора. Постарайте се да не предавате този подход на членовете на семейството, особено на по-възрастните. Бъдете с тях по-топли и ласкави, отколкото с другите хора. При осъществяването на нещата има смисъл да се върнете към предишния план.

Скорпион

На това, как ще се развиват събитията днес, не малко, а даже много голямо влияние ще окажат отдавна отминали дни. Тъй като миналото все- пак не може да промените, протичането на днешния ден в рамките на Вашите планове съвсем няма да е възможно.

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Днес ще направите някакво откритие, свързано с Вашия любим човек. Не може да се каже, че много ще Ви зарадва, но и като огорчение няма да е кой знае какво. Просто от този момент нататък ще се наложи да живеете с това, което знаете. Възможно е то даже да Ви донесе своеобразно удоволствие.

Водолей

Има само един начин да покажете на Вашите близки, колко много мислите за тях и какво важно място заемет в живота и сърцето Ви. А за съжаление това може да Ви принуди да се откажете от среща с човек, с когото Ви свързват явно не роднински връзки. Това ще рече с онзи, с когото отдавна сте си мечтали да останете на саме. А може би сте толкова смели, че да съвместите тези две компании?… Раничко е. Не много, но все-пак е раничко…Риби

Днес имате ден за творчество. Измислете някакъв символ на Вашите отношения. Нарисувайте герб. Съчинете химн. Напишете устав. Съвместното творчество ще Ви сплоти и ще научите за себе си неочаквани и нови неща. А и ще се повеселите на воля!

c