Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 23 август - Радост за Водолей, Телец да ограничи разговорите по телефона

Овен
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упорство не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Телец

Мобилните телефони са едно от най-големите постижения на човечеството в последно време! Само че за Вас , Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един вид въже за връзване, тъй като домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с жизнено важни (по тяхна сметка) неща. Съветът е от време на време да не отговаряте на позвъняванията на членовете на семейството.

Близнаци

Има вероятност през този ден да получите неприятна вест. Този, с който сте планирали да прекарате времето си, ще се окаже зает. Плановете ще се променят толкова рязко, че даже и няма да имате време да измислите, с какво да се утешите. Какво пък – винаги може да се заемете със себе си.

Рак

Желанието да изпадне в дрямка , от време на време се появява у всички хора, но сега просто Ви се иска, да бъдете по-далеч от шумната тълпа. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в пълно спокойствие. Освен това , сега е най-подходящото време , за да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете напълно да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв

В този момент Вашата роля не е съвсем ясна, а това може да Ви накара, да се отдалечите от хората, които се намират около Вас. Но само недейте да забравяте, че имате много осезаем принос в общата работа. Не сте само винтче в колелото, управлявано от власт имащите. Усилията Ви действително дават полза и сте в състояние нещо да промените. Затова направете така, че да Ви чуят. Отдавна е време, да повишите своята репутация.

Дева

Днес Вашият любим човек ще стане щастлив притежател на особени права и правомощия, каквито по отношение на Вас няма никой друг човек, в този огромен свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото съкровище внимателно и разумно, както подобава на Вашата половинка…

Везни

Има вероятност да се наложи доста голяма част от деня да употребите за неща, които са абсолютно безинтересни и крайно неперспективни. Наистина, ще получите някакъв полезен опит и това е единственото, което може да определите като позитивно явление. Може да се развалят отношенията Ви с колегите и ръководството, а хора, към които сте се отнасяли с уважение и симпатии, ще се покажат от лошата си страна. Вечерта ще бъде несравнимо по-приятно и успешно време. Това може да Ви донесе неподправена радост и срещи, които да Ви повдигат настроението.

Скорпион

Днес ще разберете, че всичко това, за което сте хабили винаги много сили и нерви, всъщност може да се свърши бързо, лесно и приятно, и даже с удоволствие. А това значи, че личния живот не е вече толкова сложен, а е шега, на която от всякакъв аспект може да се радвате искрено, силно и от сърце.

Стрелец

Последните няколко месеца са се оказали за Вас много напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили много неща за себе си и сте стигнали до удивителни изводи. Този продуктивен период ще продължи и днес, и ще се наложи да направите куп избори. Някои са сериозно изостанали и затова трябва да разпределите между тях своята енергия по съответстващ начин. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е удивително, колко енергия се освобождава отведнъж!

Козирог

От гледна точка на Вашия партньор, днес Вие ще бъдете абсолютно непоносими, крайно неразбираеми и много трудни за общуване. От Ваша гледна точка всичко това ще бъде вярно само и единствено за него. . Рискувате да прекарате един не много приятен ден заедно и затова май е по-добре да бъдете по-далече един от друг.

Водолей

Някакви съвършено неочаквани и много приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден . Ще напомнят за себе си хора, които винаги се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли чувства. Денят е подходящ за възстановяване на всякакви отношения – и романтични , и делови. Само че трябва да сте на ясно, че промените, станали с Вас, няма да позволят общуването в предишния дух. Това също е и удачен ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята индивидуалност – безупречният вкус няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще повдигнат настроението Ви.

Риби

Днес е изключително подходящ ден, за да си покрещите с любимия човек един на друг. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на кавга, изясняване на отношенията и глобален скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко полза от обикновени гръмки звуци!

c