Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Бившият главен архитект на Каварна Камен Жейнов вече е в Община Добрич

Преди две години 2019 година арх. Жейнов атакува с пост в социалната мрежа новите огради на детските градини в Добрич като заяви, че “по-грозно нещо не е виждал” и не отговаря на нормативната уредба

Бившият главен архитект на Каварна Камен Жейнов е започнал работа в Община град Добрич като главен експерт в дирекция „Устройство на територията и строителен контрол“.

Той е заел позицията след проведен конкурс за длъжността, става ясно от сайта на администрацията. Камен Здравков Жейнов е бил единственият кандидат за поста, като е покрил изискванията съгласно Системата за оценка на резултатите.

Камен Жейнов вече не е главен архитект на Каварна

Припомняме, че през февруари той поиска прекратяване на трудовите си правоотношения с кмета на Каварна Елена Балтаджиева.

Архитект атакува новите огради на детските градини в Добрич, Общината: Законни и естетични са

През 2019 година арх. Жейнов атакува с пост в социалната мрежа новата ограда на детска градина №8 „Бодра смяна” в Добрич. Тогава той коментира, че “по-грозно нещо не е виждал”. Тогава той заяви също, че оградата не отговаря на нормативната уредба. Тя бе първата висока ограда от телени пана. По-късно с такива Общината подмени оградите на голямата част от детските градини в Добрич.

c