Петък, 29 март 2024

29.03.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 22 август - Близнаци имат изостанала работа, възможности за Водолей

Овен
На работата може да се случи нещо необикновено – нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много жалко, че В този момент сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са твърде далече от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този повод няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, отколкото работата. Постарайте се да превключите и да покажете голяма продуктивност при изпълнение на поставените задачи.

Телец

Понякога най-доброто нещо, което може да направите е, да не правите нищо, особено когато се отнася за любовта. Ако сте зашеметени от вниманието, което някой Ви оказва, постарайте се , да не го показвате. Ако нещата върват нататък, даже си дайте вид, че нищо не Ви е направило впечатление. Сега не е време да ускорявате събитията. Особено не трябва да форсирате развитието на нови отношения. Не правете грешния извод, че трябва да поощрите този човек или да го зарадвате с положителен отклик. Позволете му известно време да се повари в собствен сос.

Близнаци

Имате много изостанала работа и не е зле, до колкото е възможно, да се оправите с част от нея. През днешния ден отношенията Ви с любимия човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се съсредоточите в своите чувства. Може би не би било зле да отидете заедно някъде на почивка. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и меланхолия. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв

Вашите стари и верни приятели искат , тази вечер да прекарате времето с тях. За съжаление на Вас ще Ви се иска да приемете друго, много примамливо предложение в абсолютно нова и интересна компания. Единственият начин да убиете с един изстрел два заека е, да си отделите повече време и сили, за да успеете и тук и там. Ще съумеете ли да се справите с това? Разбира се! Нима има място за съмнение?

Дева

Не говорете за плътска любов а изберете по-възвишени теми за разговор. Или поне се придържайте максимално към литературната лексика. Настроението през тези дни ще бъде патетично и не трябва да нарушавате своеобразното му очарование , дори и това да Ви се струва смешно.

Везни

Използвайте деня, за да направите нужните обобщения, и да доведете до край всички отдавна започнати неща. Не си заслужава да се захващате с нещо ново, особено ако нямате надежден помощник. Проблема е в това, че днес ще Ви е особено трудно да оцените обема на работата и, надценявайки своите сили, ще се ангажирате с неща, с които след това трудно ще можете да се справите. С промените от лично естество също не трябва да бързате: последствията им ще са не съвсем такива, каквито очаквате. Накратко: това не е онзи ден, в който трябва да проявите решителност и инициатива, и затова по-добре стойте в сянка.

Скорпион

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.

Стрелец

Както обикновено , Вие имате какво да кажете на обкръжаващите , а днешното разположение на планетите ще Ви даде смелост , за да кажете мислите си на глас. Абсолютно сте готови да направите това. Но преди да си отворите устата, помислете за това, кой Ви слуша сега. Ще бъдат ли възприети думите Ви по необходимия начин? Действително ли това има такова голямо значение? И най-главното е, действително ли искате да отблъснете хора, които толкова искат да станат по-близки с Вас? Защо не кажете всичко на четири очи само на човека, който е заслужил?…

Козирог

Нестандартни решения и смели действия ще Ви дадат възможност да постигнете значителен успех в някаква важна за Вас работа. Готови сте да рискувате, но рискът е напълно оправдан , а звездите са благосклонни, така че няма нужда да сте прекалено предпазливи. Ако се занимавате с бизнес, може да сключите изгодна сделка. И все пак емоционалният фон не може да бъде наречен стабилен. Настроението Ви непрекъснато ще се променя и сериозно ще се вълнувате и ще преживявате зарад малки недоразумения и разногласия в семейството. Помнете, че колкото по-спокойно реагирате на подобни неща, толкова повече ще се наслаждавате на отношенията с близките.

Водолей

Днес ще забележите много интересни възможности, реализацията на които ще Ви даде голяма преднина пред конкурентите. Може да се захванете с най-смелите от тях, защото късмета ще бъде на Ваша страна. Денят е много благоприятен за общуване. Нищо не пречи на отношенията Ви с близките, а и интересни запознанства са твърде вероятни. Ще имате много работа, която ще изисква не само внимание, но и сериозно отношение, ловкост, изобретателност и готовност да се поеме риск. Много начинания през този ден ще бъдат успешни. Някъде към обяд ще разберете как трябва да действате, а благодарение на това ще можете да избегнете грешките.

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

c