Събота, 20 април 2024

20.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 18 август - Емоционален ден за Стрелец, семейни срещи за Козирога

Овен
Денят е „празен” – не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Телец

През първата половина на деня нещата ще се подреждат много удачно. Това време е много подходящо за работа, изискваща съсредоточеност и повишено внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте отчети и баланси, и да правите финансови планове. Не биха минали зле и преговори, тъй като бихте успели да намерите неопровержими доказателства за своята правота. Втората половина на деня е значително по-малко плодотворно време, но пък много приятно. Звездите ще Ви поглезят с позитивни емоции и неочаквани радости. Възможни са срещи, които ще повдигнат настроението Ви.

Близнаци

Във всеки един от конфликтите си, обезателно бъдете по-високо. Дайте възможност на агресивния водач със свистене да се промъкне и да застане редом с Вас и само се усмихнете, ако някой се опита да Ви обвини в собствените си грехове. Вашата зрелост ще бъде достатъчен антидот за всяка отрова, витаеща из въздуха. Не позволявайте на емоциите си да вземат връх. Опитайте се да поддържате по-безлична гледна точка към днешната ситуация.

Рак

Днес може да се възхищавате на вниманието и грижите на хората, които Ви заобикалят. Всичко, което се иска от Вас днес е, да запазите в границите на нормалното добро настроение, и да не пречите на желаещите да решават своите проблеми. Вероятни са неочаквани успешни съвпадения. Не е изключено почти чудесно стечение на обстоятелствата, което ще Ви даде възможност да реализирате цели, които сте си поставили отдавна. Денят е много подходящ и за регулиране на семейните разногласия и решаване на всякакви въпроси, в това число и имуществени. Радвате се на много голям авторитет и даже представители на по-възрастното поколение охотно ще се вслушват във Вашето мнение.

Лъв

Ще можете да реализирате смели планове, отнасящи се до професионалната дейност. Денят е много подходящ за обсъждане в неформална обстановка на делови перспективи и други важни въпроси. Може и да се окаже възможност, да започнете да се занимавате със самостоятелна търговска дейност. Вероятни са изненади и подаръци, импровизирани празници и развлечения. Не се препоръчва, да се предприемат далечни пътувания. Ако са в компанията на любимия човек, е възможно да възникнат недоразумения. Краят на деня ще бъде свързан с влошаване на самочувствието и за това време е по-добре да не планирате отговорни задачи.

Дева

Днес ще Ви обхване безпричинна тъга по без време отишлата си любов. Даже ако сега сте щастливи със своята половинка и повече нищо и никой не Ви трябва, мелодия, фраза или картина от миналото ще Ви върне няколко години назад, ще си спомните тези, някога любими очи, и ще поискате да се върнете в миналото. … Макар и не за дълго.

Везни

Постарайте се днес да избегнете обидите и разочарованията в семейството и с възлюбените. Има вероятност да Во донесат късмет кратките пътешествия, свързани с изкуството, музиката и сферата на развлеченията.Решаването на финансовите въпроси е по-добре да отложите, защото колкото и големи усилия да положите, резултаст нма да има.

Скорпион

Този ден е благоприятен за съвместни разходки в гората или парка. За никъде не трябва да бързате: най-добре забравете за проблемите и макар един час посветете на своята половинка, на вашата любов, на чистия въздух и на природата. Всеки човек има право на отдих и на щастие.

Стрелец

Предстои Ви един доста емоционално натоварен ден. Много благоприятно ще Ви влияе водата. Не е задължително да се къпете, достатъчно е , да я погледате. По-добре, разбира се, в приятна компания.

Козирог

Сполучлив ден за семейни срещи и подобряване на домашната обстановка. Днес инициативата в семейните работи ще принадлежи на Вас. Грижата за децата и домашната Ви половинка ще Ви донесе особено удовлетворение. Денят е благоприятен за финансови операции, отнасящи се до дома, продуктите, сферата на услугите , както и домашното селско стопанство.

Водолей

Обичате да се гмуркате с главата надолу в дълбокото, особено ако става дума за вихъра на любовта! Но ако стремежът Ви е, до край да натиснете педала на газта в отношения, които едва набират скорост след старта, забавете темпото! Прекарайте следващите няколко дни насаме със себе си и решете, наистина ли този човек си заслужава усилията, за да можете да изведете отношенията с него на следващото ниво. Ако това е обикновено забавление, опитите да го превърнете в нещо по-голямо , само ще оставят неприятен привкус в устата Ви. Но ако след като изминат 72 часа, все още усещате ентусиазъм за продължаване напред, тогава не се бавете.

Риби

Очаква Ви нещо ново. Нов проект? Ново жилище? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Стара кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да продава спрей с миризма на нова кола? Каквото и да е, може да се окаже доста вълнуващо….

c