Петък, 19 април 2024

19.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 16 август - Телец да внимава с изказа, за Козирог най-сложното е минало

Овен
Плановете Ви за следващите няколко дни няма да се осъществят точно така, както Ви се иска. Възможно е да е по-добре, да не си правите никакви планове . Събитията ще се развиват по закона на Мърфи: „Ако нещо може да стане не така, значи ще стане точно не така”. Постарайте се, да не се сърдите на обкръжаващите Ви хора – те не са виновни за ставащото. За щастие, Вие отлично умеете да съставяте и да претворявате в живота резервен план за действие. Заемете се с това още сега.

Телец

Днес трябва да сте по-внимателни във формулиране на своите мисли и тяхната вербализация за пред Вашия любим човек. Изречените изречения ще бъдат лъжливи в особена степен и затова се постарайте да се доизясните с жестове или погледи – така, както ще бъде по-надеждно.А и по-правилно.

Близнаци

Чак до вечерта ще бъдете обект на особеното внимание на Фортуна. Хармоничното самочувствие, отлично настроение и желанието да сте от полза, ще способстват за блестящите резултати във всяка започната от Вас работа. В същото време помнете, че не трябва да оставате сами. Около Вас ще има много хора, желаещи да Ви окажат подкрепа, и едновременно с това – споделящи Вашите възгледи. Не е изключено да се окажете един от духовните лидери в своята среда. Твърде възможни са успехи в такива сфери като преподаване, техника, спорт, литература, научни изследвания, медицина, реклама и туризъм.

Рак

Днес Вашия любим човек няма да иска да се вслуша в това , каквото му говорите. На него ще му се струва, че и така Ви разбира от половин дума, макар че всичко ще бъде съвсем не така, а даже малко и на обратно. Постарайте се да достигнете до него по някакъв начин.

Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затова не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.

Дева

Днес на Вашия любим човек няма да бъде лесно да възприеме всичко, което правите и говорите, сериозно. Ако не планирате да използвате своето амплоа на клоун, ще се наложи да бъдете много убедителни, за да избегнете неразбирането.

Везни

Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи – също…

Скорпион

Не бързайте днес да правите първата крачка. Предоставете тази възможност на своя любим човек, а Вие с целия си вид демонстрирайте своята готовност към адекватно възприемане на нововъведенията. Много е Важно Вашата половинка да вземе решението самостоятелно, без Вашата помощ и подкрепа.

Стрелец

Преоценете своите възгледи за общуване с любимия и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте направили всичко възможно, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ще бъдете разсеяни и не особено бдителни. Затова избягвайте големите магазини , контролирайте разходите си и пазете своите вещи.

Козирог

Най-сложният етап в работата и взаимоотношенията е преминал. За съжаление не може да се каже, че напълно контролирате ситуацията! В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните ресурси и да планирате по-нататъшните действия , а за тази цел ще имате нужда от чужда подкрепа. По въпросите от професионален, делови и производствен характер, имате възможност да прибегнете до помощта на предишни помощници, които са оригинални и надарени професионалисти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте уважение за техния опит и авторитет.

Водолей

Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно , и затова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то – желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.

Риби

Емоциите ще отстъпят място на разума, а мисленето Ви ще бъде емоционално и своеобразно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задачи, тъй като бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас грешки. Интересът към непознатото непрекъснато ще доминира над стремежа към проверени методи , предсказуеми контакти и закономерни маршрути. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-силно може да започнете да изпитвате безкрайно влечение към тайнственост.

c