Сряда, 24 април 2024

24.04.2024

Последвайте ни

Хороскоп за 15 август - Лъв да внимава със семейството, Близнаци са раздразнителни

Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец

Днес ще разберете, че Вашият любим човек не е толкова оригинален в своите идеи, изказвания и мнения, както Ви се е струвало през цялото време. Оказва се, че всичко това е мислено, каквано или написано преди него. Впрочем, от това неговите мисли не са станали по-малко интересни!

Близнаци

Чак до вечерта за вас съществува риск от разхвърляност, нервност и раздразнителност. Още от сутринта ще Ви бъде трудно да се съсредоточите и успокоите. През това време не е желателно да тръгвате на път, да влизате пререкания с когото и да било, да отпочвате изучаването на някакъв нов предмет или да „опъвате” без нужда взаимоотношенията с хората от своето най-близко обкръжение. Посещение при лекаря, начало на някакво домашно мероприятие , започване на нов етап от професионалната дейност е добре да оставите за привечер.

Рак

За дълго ще запомните Вие и Вашия любим човек този ден , защото точно днес ще се случи нещо много важно и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „много” – плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се разбират от един път. Пък и време имате предостатъчно.

Лъв

Фундаменталността на всички действия, предприемани от Лъвовете, днес може да се окаже препъни-камък в отношенията в семейството. Ще се опитват да Ви обяснят, че напълно можете да се ограничите с някакво временно решение, а Вие ще се опитвате , да си държите на своето. Даже е интересно какво ще се получи, защото те са повече.

Дева

Днес можете забележимо да промените личния си живот към по-добро, благодарение на своето интелектуално ниво, а и наличното си обаяние и усещането за творчески подем. Вероятен е успех в преговори или в работа, в която ще увлечете и околните. Не се страхувайте да мечтаете – колкото по-мащабни ще са задачите, които поставяте пред себе си, толкова по-значителни ще са резултатите. Днес може да реализирате най-необичайните и съкровени свои желания. Освен това денят е много подходящ за големи покупки и придобивки.

Везни

Перспективите за този ден няма да са лоши и ще стават толкова по-добри, колкото повече съюзници намерите. За самостоятелни действия и решения моментът не е най-подходящ. Изключение правят само имуществените и финансови дейности. Там може да разчитате само на себе си. Помнете, че идеите Ви са добри, но не винаги срещат подкрепа, тъй като Вие си икономисвате обясненията, и прекалено неясно отговаряте на въпросите. Ако говорите повече, непременно ще Ви разберат и ще Ви подкрепят. Денят е подходящ за участие в светски мероприятия.

Скорпион

Ще постигнете победа над своите конкуренти, но тя ще Ви струва доста скъпо и едва ли ще и се зарадвате. С трудности ще бъде свързано дори постигането на най- скромните успехи, а ако пред Вас стои доста висока цел, ще се наложи да се трудите с пот на чело. Отношенията с шефовете ще станат доста напрегнати, а всяка Ваша грешка може да предизвика взрив от негодувания. Нуждаете се от подкрепа и навярно ще я получите от някого от близките си. Впрочем, не всички прояви на любов и внимание се оказват приятни и доста често ще Ви се струва, че хората безцеремонно се намесват във Вашия живот. Ако това стане причина за конфликт, възстановяването на отношенията ще бъде сложно.

Стрелец

Развивайте бурна дейност още от рано сутринта, докато все още не Ви е оставил вчерашния ентусиазъм. Завършването на проекта (или на някой етап от него) ще бъде много по-ефективно, отколкото стартирането на нещо ново. Не разчитайте винаги и за всичко само на себе си, а се старайте да запазите дружеските контакти със съмишлениците. Дипломатичността, чувството за мярка, мирните отношения с ръководството , както и умението да планирате и да забелязвате важните детайли, ще станат важни през втората половина на деня. Именно благодарение на тези качества , ще имате печалба от замислена дейност.

Козирог

На Вашия любим човек днес ще бъде много лесно, да Ви обясни някаква истина, която така дълго не сте могли да схванете. За щастие когато я разберете, ще се почувствате свободни и радостни, а също и готови да проявите по-голяма активност. Не забравяйте да поблагодарите на своята половинка за това чувство.

Водолей

Денят обещава да бъде интересен и приятен. Ще успеете да удържите победа над собствените си слабости и ще се справите с това, което по-рано Ви се е струвало непосилно. Особен повод за гордост ще имате, ако в последно време нещата Ви не са „вървели” и е имало опасност да попаднете в редиците на неудачниците. Много сте привлекателни, и това няма да остане незабелязано. Необходима Ви е яснота в контактите. За съжаление, интуицията може да Ви подведе, така че трябва много внимателно да се вслушвате в мнението на хора, на които се доверявате.

Риби

Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, отколкото да обясните на своите близки хора , какво става . Вероятно така и трябва да направите, отколкото да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.

c