Четвъртък, 28 март 2024

28.03.2024

Последвайте ни

Концерт и фотоизложба набират средства за спортна зала за специални деца от Добрич

На благотворителен концерт и фотоизложба под наслов „И ние можем, дайте ни шанс!” кани гражданите на Добрич Сдружение „Ние 2020”. Каузата е създаване на зала за игри и спорт за „специалните” деца в града и околностите.

В благотворителния концерт участие ще вземат Ивелина Колева, Ансамбъл „Добруджа” с главен художествен ръководител Стоян Господинов, а специален гост ще бъде Илия Луков. На сцената ще излязат децата от Студио „Сарандев” и школата VOICE ROOM – Nelly Gregory, които ще завладеят публиката с прекрасните си гласове. Присъстващите ще се насладят на едно уникално танцово представление на брейк клуб „Кошера”. Концертът ще приключи с изпълнения на Яна Галинова и Георги,  Дамян Попов и Мария.

Всеки, който посети концерта, ще има възможността да разгледа и фотоизложбата, включваща портрети на слънчевите деца от кампанията „Различните деца на България” и да се запознае с техните истории.

Изложба в Чикаго ще покаже и „различните“ деца на Добрич

Организаторите са подготвили още много изненади. „Заредете се с добро настроение и подайте ръка на „специалните” деца на Добрич, които с нищо не се различават от останалите. И те обичат да играят, и те обичат да се смеят, и те обичат спорта”, споделят организаторите.

Благотворителният концерт и фотоизложбата „И ние можем, дайте ни шанс!” ще се състоят утре, 12 август, от 19 часа в Летния театър на Добрич, с любезното съдействие на ректора на Висше училище по мениджмънт доц. Тодор Радев. Входът е 10 лева. Ще бъде поставена кутия, където всеки може да дари желаната от него сума за каузата. Също така ще се предлагат тениски и значки. 

Организаторите изказват огромната си благодарност към всички, станали съпричастни към каузата и помогнали за организирането на този концерт, както и на участниците, които ще се изявят напълно безвъзмездно.

c