Водещи новини Туризъм

Албена посрещна над 90 немски журналисти и собственици на туристически бюра

Албена посрещна над 90 журналисти и собственици на туристически бюра, участници в експедиентски тур от Германия, организиран от немския туроператор Аlltours Flugreisen. Целта на посещението им е да се запознаят с българското Черноморие като безопасна дестинация, за която да информират своите аудитории и клиенти.

Идеята за този инфотур на продадвачи от немски райзе бюра беше на Алтурс и по-специално Александър Вреде – Senior manager Hotelseinkauf, който прояви инициатива за провеждането на този инфотур, съобщават от туристическата компания.

Основен партньор беше Албена, която пое организацията за настаняване, официален обяд и вечеря в деня на пристигането. Гостите бяха настанени в един от най-добрите хотели в Албена – Маритим Парадайз Блу, Фламинго Гранд, Калиакра Бийч и Сенди Бийч. Официалният обяд беше открит с в ресторатн Блу Есеншиал в Маритим Парадайз Блу от Александър Вреде, а гостите се насладиха на 4-степенно меню от топ готвачите Христо Узунов и Живко Стоянов.

Вечерята се проведе в ресторант Рай в по-неформална атмосфера и с разнообразни ястия на BBQ.

В неделния ден имаше организрана обиколка в основни хотели в Албена като Гергана, Фламинго Гранд, Калиакра Бийч и Калиакра Маре. Същия ден бе организирано представяне на България в зала Гранд Хол на Фламинго Гранд и основни хотелиери – Албена, Грифид, Мелия и Wave.

Гостите си тръгнаха с много подаръци и приятни емоции от видяното и преживяното в България и Албена.

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *