Четвъртък, 25 април 2024

25.04.2024

Последвайте ни

Само за ден: Две битови и кражба на автомобил в област Добрич

За две прониквания с взлом и един откраднат автомобил, в рамките на по-малко то 24 часа, съобщиха от Областна дирекция на МВР.

В неделния ден (8 август), около 23:40 часа е било получено съобщение за извършена кражба на сума пари и златни накити. Установено е, че за времето от 09:30 часа до 23:30 часа на същия ден, чрез взлом на вратопрозорец, неизвестен извършител е проникна в жилището.

Малко по-рано - около 12:20 часа, е било получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Добрич. Установено е, че за времето от 00:00 часа до 08:00 часа на 8 август, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителят е извършена кражба на лични документи, дебитни карти, четири броя мобилни телефона и един брой таблет.

Около 13:15 часа в неделния ден е подаден сигнал за противозаконно отнет лек автомобил „Рено“ на територията на с. Крапец, обл. Добрич. Установено е, че превозното средство е било оставено отключено и с поставен контактен ключ на таблото. Малко по-късно през деня, след проведени издирвателни действия, задигнатият автомобил е бил открит в района на къмпинг в с. Крапец - без видими щети по автомобила.

По трите случая са образувани бързи досъдебни производства. 

c