Четвъртък, 18 април 2024

18.04.2024

Последвайте ни

Нова песен за конкурса "Детска мелодия на годината" записаха Мони, Дени и Марти от Добрич

Трима от избраните за участие в тазгодишното издание на "Детска мелодия на годината" - Симона Тодорова, Денислава Димитрова и Мартин Стоянов от Студио „Сарандев“ при Младежки център-Добрич, успешно записаха аудиото за предстоящия видеоклип на новата авторска песен, с която ще участват конкурса.

Вокалният педагог Елена Карабельова изрази задоволство от резултата по време на записите във варненското студио Cool Sound. Тя припомни, че песента "Нарисувай звезди" е една от 14-те песни, допуснати до участие в IV-ото издание на Националния фестивал „Детска мелодия на годината“ 2021. Зад микрофоните в студиото, добричките певци бяха заедно с още един малък певец – Мартин Сиромахов от Русе, с когото бяха избрани да представят като квартет новата авторска песен „Нарисувай звезди“ на Биляна Ангелова – музикален продуцент в БНР, автор на песни за известни имена на българската поп музика като Маргарита Хранова, Мариана Попова, Миро и др.

През изминалия месец юли възпитаниците на вокалния педагог Елена Карабельова вложиха много усилия в усвояването на мелодията и текста на новата песен.  Денислава, Симона и Мартин работиха по разучаването ѝ с желание и ентусиазъм.

"Времето в звукозаписното студио им донесе много положителни емоции и приятелски срещи. Те се видяха с Надя Ботева – Директор на фестивала „Детска мелодия на годината“ и със своя партньор Мартин Сиромахов от Русе. Пяха с концентрация и настроение в студиото, но и се забавляваха " - сподели Елена Карабельова.

Снимките за видеоклипа към песента „Нарисувай звезди“ са планирани за месец септември т.г.

c