Водещи новини Общество

Почина Радосвет Радев – собственик на Дарик и председател на борда на Албена АД

Тъжната новина съобщиха от Българска стопанска камара, която той оглавяваше от 2018 г.

Днес, 6 август 2021 г., на 61-годишна възраст внезапно ни напусна Радосвет Радев – председател на БСК, съобщават от Българската стопанска камара.

От там пишат още:

“Г-н Радев пое управлението на БСК през 2018 г., след кончината на дългогодишния ни председател Божидар Данев. В това изключително трудно за нас време той пое риска и ангажимента да изведе Камарата от нелеката ситуация. Нещо повече, беше амбициран да я направи модерна, водеща бизнес организация. И работеше неуморно за това! Наложи му се да навлезе екстремно бързо в работата и го направи. Направи много компромиси с личното си време и ангажименти, в името на организацията.

“За тези три години г-н Радев се превърна не просто в наш ръководител, но преди всичко беше наш приятел – човек, на когото можеш да се довериш, с когото можеш да споделиш идеи, от когото можеш да получиш подкрепа и разбиране. За всичко това му благодарим! Надяваме се пътят му да е светъл, както ние ще пазим светъл спомена за него! Изказваме искрени съболезнования на семейството и близките му, както и на целия екип на Дарик радио – най-голямата му любов!

Радев беше създател на Дарик радио, притежаваше над 25 % от „Медиамикс груп“ ООД, „Дарик Радио “ АД, „Дарик Холдинг“ АД, Рекламна Агенция Дарик (Рад) ЕООД. Участваше в управлението на следните дружества или кооперации като прокурист, управител или член на съвет: „Албена“ АД , „Дарик Радио “ АД, „Дарик Холдинг“ АД, „Приморско клуб“ ЕАД, „Дарик академия“ ЕООД, „Дарик 90 София“ ЕООД „Цитадела“ ЕООД, „Доверие Обединен Холдинг“ АД, „Медика“ АД, „Доверие-Капитал“ АД. Беше председател на Съвета на директорите на най-голямата туристическа компания у нас “Албена” АД.

Поклон пред светлата му памет!

Екипът на Про Нюз Добрич поднася съболезнования на близките, приятелите и колегите на Радосвет Радев

Follow Me:

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *